Home Nieuws PSV blikt terug op Cypriotische weerstanden: ‘Het was een hele aparte situatie’

PSV blikt terug op Cypriotische weerstanden: ‘Het was een hele aparte situatie’

410
0

PSV werd getart op het eiland Cyprus in de Middenlandse zee. In gesprek met RTL7 gaf Donyell Malen aan een heerlijk gevoel te hebben na de wedstrijd.

“Ik ben heel erg blij. Het was een heel aparte situatie met alles bij elkaar. Het was een heel belangrijke wedstrijd voor ons en dat we dan op zo’n manier winnen is wel heel mooi”, aldus Malen. “We speelden dan geen topwedstrijd, maar we vochten wel omdat de situatie is wat het is. Het is geen excuus, we gingen daar als team gewoon goed mee om. Uiteindelijk verdien je het dan ook.”


PSV schoot in extremis uit zijn slof met een mooie maar gelukkige combinatie. Het was vechten tot de laatste seconden en dat leverde de terechte winst op.

“Dat zegt iets over PSV. We doen dit al een tijdje”, zo gaf hij aan. “Dat is gewoon onze kracht. Ook al gaat de bal er niet in en zijn mensen teleurgesteld, we gaan wel gewoon door. Je moet vertrouwen hebben dat hij dan wel een keertje valt. Soms met een beetje geluk, soms een prachtige goal, dat maakt dan niet uit.”

Voor het eerst droeg Malen de aanvoerdersband van PSV bij afwezigheid van Dumfries. “Denzel was er natuurlijk niet. Het staat voorop dat we dat heel jammer vinden, maar voor mij was het mooi”, zei hij daarover. “Ik ben nog hartstikke jong, ik ben pas eenentwintig. Om dan die band om te hebben van dit team. Dat vind ik persoonlijk iets heel moois.”


Facebook Comments