Home Nieuws PSV bindt ook veelbelovend toptalent langer, jonge verdediger is PSV dankbaar na...

PSV bindt ook veelbelovend toptalent langer, jonge verdediger is PSV dankbaar na blessure

892
0

Toptalenten te over lopen er op de Herdgang rond. Dat geldt zeker ook PSV voor Emmanuel van de Blaak.

PSV wist de veelbelovende jonge verdediger deze week langer aan zich te binden. De zeventienjarige verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer 2025. Van de Blaak is PSV bijzonder dankbaar voor zijn verlenging. Onder Ruud van Nistelrooij iwst van de Blaak zijn debuut voor Jong PSV al te maken. De in Breda geboren verdediger speelde elf wedstrijden. Daarna liep Van de Blaak een zware blessure op, waar hij nog niet helemaal van hersteld is.

Van de Blaak is erg blij met het vertrouwen van PSV. “Het vertrouwen van de club is echt fantastisch gewoon. Als ze me een contract aanbieden terwijl ik geblesseerd ben, voel ik me natuurlijk geweldig. Ik moet het vertrouwen gaan terugbetalen”, weet hij.

Het doet van de Blaak goed dat van Nistelrooij is doorgeschoven naar het eerste elftal. “Ja, natuurlijk. Hij kent mij en ik ken hem. We hebben een best wel goede band. Natuurlijk biedt dat kansen, maar ik ben echt gefocust op Jong PSV. Dat vind ik het belangrijkst. Als ik weer terug ben en ik blijf het goed doen, dan komen die kansen vanzelf. Ik weet ook dat er echt heel veel concurrentie is, zeker. Maar ik weet dat wanneer ik er mag staan, ik met die concurrentie mee kan gaan en mezelf kan laten zien”, aldus het verdedigende talent.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here