Home Nieuws Ki-Jana Hoever zet meteen hoog in: ‘PSV is titelfavoriet, we hebben de...

Ki-Jana Hoever zet meteen hoog in: ‘PSV is titelfavoriet, we hebben de titel als doel gesteld’

675
0

Over enkele weken begint het nieuwe PSV weer aan de competitie en zoals bekend zetten club en spelers hoog in wat betreft de ambities.

Project PSV, titelaspiraties en vooral heel veel ambitie, zijn termen die links en rechts geregeld vallen. Ambitie is wat PSV deze weet uit te stralen deze zomer. Er valt tevens een eensgezindheid waar te nemen. Dat geldt ook voor nieuwkomers als Ki-Jana Hoever. Veel fans hadden nog nooit gehoord van de verdediger maar in de Premier League heeft menig aanvaller al kennis gemaakt met het verdedigende talent.

De verdediger zegt dat de groep de titel als doel heeft gesteld. Hoever vindt dat PSV momenteel de titelfavoriet is in Nederland. Hoever zegt in gesprek met ESPN dat er veel vertrouwen en geloof is. “Ik denk dat we een hele sterke selectie hebben”. Het zijn natuurlijk de eerste paar weken, dus iedereen moet wennen aan elkaar. Voor een heel groot deel van de groep is dit ook een nieuwe trainer, die een ander systeem hanteert. Dat is ook weer wennen.”

Is PSV op dit moment de titelfavoriet? “Dat zou ik ook wel kunnen zeggen, ja”, zegt Hoever tegen ESPN. “Ik denk dat we gewoon een heel sterk team hebben. Je kunt van te voren zo veel zeggen als je wil, maar in het voetbal weet je het niet. Maar ik loop er zeker niet voor weg, het kampioenschap is een doel dat wij gesteld hebben als groep. Dat willen we bereiken, we gaan ervoor dit seizoen”, aldus nieuwkomer Ki-Jana Hoever.


Vorig artikelPSV neemt jeugdspeler en Oranje-international over van Feyenoord
Volgend artikelPSV bindt ook veelbelovend toptalent langer, jonge verdediger is PSV dankbaar na blessure

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in