Home Nieuws Brentford biedt 40 miljoen euro | Johan Bakayoko op weg naar akkoord...

Brentford biedt 40 miljoen euro | Johan Bakayoko op weg naar akkoord met Premier League-club

7065
0

Het einde van het transferwindow 2023 gaat weldra naderen maar tot het sluiten van dit window staat er nog heel wat te gebeuren. Dat geldt zeker voor PSV.

Ibrahim Sangaré en Johan Bakayoko zijn transferdoelwitten tot en met geworden en staan op het punt om alsnog getransfereerd te worden naar vermoedelijk Engelse Premier League-clubs. De meest geïnteresseerden clubs behoren niet tot de grote giganten maar tot de subtop van de Premier League.

Mocht Paris Saint-Germain nog in de markt komen voor Ibrahim Sangaré en/of Johan Bakayoko, zal het zeer diep in de buidel moeten tasten. Echter geldt dat ook voor Napoli, Everton, Liverpool, Tottenham Hotspur en Burnley want op dit moment overtreft Premier League-club Brentford alle biedingen en verwachtingen.

Brentford wenst namelijk maar liefst 40 miljoen euro over te maken naar PSV voor de twintigjarige Bakayoko. Dat meldt Voetbal International. Het bod van andere Engelse clubs wordt daarmee ruimschoots overtroffen. Burnley bracht eerder een bod uit van 20 à 25 miljoen euro. Er wordt op dit moment melding gemaakt van een naderend akkoord tussen PSV en Brentford. Volgens transferspecialist Romano is Bakayoko voor veertig miljoen euro, inclusief bonussen, op weg naar Brentford, waarbij PSV ook nog een doorverkooppercentage weet te bedingen, klinkt het.

De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano bevestigde het bod van Brentford tegenover Voetbal International, meldt het weekblad. ‘Er is nog geen sprake van een akkoord met PSV, dat al wel inspeelde op een vertrek van Bakayoko. De Eindhovenaren rekenen erop dat Hirving Lozano voor de deadline nog overkomt van Napoli’, schrijft Voetbal International.


Vorig artikelTransferspecialist: PSV in Londen voor onderhandelingen met Nottingham over Sangaré
Volgend artikelPerspectief voor PSV op overwintering in Champions League na UEFA-selectie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in