Home Nieuws Transferspecialist: PSV in Londen voor onderhandelingen met Nottingham over Sangaré

Transferspecialist: PSV in Londen voor onderhandelingen met Nottingham over Sangaré

8281
0

Fabrizio Romano, die het zeker niet altijd bij het rechte eind heeft, heeft veel informatie over de situatie rond PSV en de mogelijke inkomende dan wel uitgaande transfers.

Het gaat dan in eerste instantie natuurlijk Ibrahim Sangaré en Johan Bakayoko maar collega-journalist Gianluca Di Marzio, eveneens Italiaans, heeft op zijn beurt weer nieuws over Hirving Lozano. Volgens Fabrizio Romano worden er vandaag onderhandelingen in Londen gevoerd tussen een delegatie van PSV en Nottingham Forest. Mogelijk houdt dat ook verband met eventuele onderhandelingen met Tottenham Hotspur over Davinson Sánchez.

PSV lijkt opnieuw in te zetten op de komst van Davinson Sánchez, die volgens een bron dicht op PSV niet de voorkeur zou genieten van Earnie Stewart en Peter Bosz. Zeno Debast van Anderlecht schijnt voor het technisch kader van PSV het hoofdtarget te zijn om de defensie te versterken.

Nottingham Forest geeft op dit moment gas voor de Ivoriaan, terwijl Lozano nog altijd naar PSV wil vertrekken en Napoli en PSV evenals Lozano met Napoli nog enkele formaliteiten heeft af te ronden. Wat te denken van Johan Bakayoko, die opnieuw heeft uitgesproken graag bij PSV te willen blijven. In de nacht van woensdag op donderdag, ruim nadat de wedstrijd tegen Rangers FC op alle vlakken was afgerond, werd duidelijk dat Nottingham 35 miljoen euro heeft geboden op Sangaré. De Ivoriaan denkt op dit moment na over de juiste vervolgstap.

Ondertussen zouden beide clubs onderhandelingen voeren in Londen, volgens Fabrizio Romano. Waarom PSV en Nottingham Forest elkaar in Londen treffen is niet geheel duidelijk. De Premier League-club en de delegatie van die club, hopen vurig op de komst van Sangaré.

Volgens collega-journalist van Fabrizio Romano, Di Marzio komt de transfer van Hirving Lozano naar PSV ondanks de strubbelingen tussen Napoli en Lozano nog steeds dichterbij. Dat kan nog steeds van grote invloed zijn op de besluitvorming van Johan Bakayoko en de besluitvorming rond Bakayoko. Vele Europese clubs kijken mee naar de ontwikkelingen rond Bakayoko en Lozano.

Peter Bosz heeft de Belgische international in een persoonlijk gesprek geadviseerd bij PSV te blijven, maar de komst van Hirving Lozano zouden alsnog een rol kunnen spelen in de beslissing van Johan Bakayoko.


Vorig artikelLozano niet akkoord met Napoli over afwikkeling salaristegoeden, vraagtekens rond transfer naar PSV
Volgend artikelBrentford biedt 40 miljoen euro | Johan Bakayoko op weg naar akkoord met Premier League-club

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in