Home Nieuws Potentiële nieuwe aanvoerders Dumfries en Viergever vragen om steun van de fans

Potentiële nieuwe aanvoerders Dumfries en Viergever vragen om steun van de fans

38
0

Niet alleen de algehele malaise rond de prestaties van het elftal van Mark van Bommel zijn onderwerp van gesprek maar ook het broze vertrouwen in de spelergroep komt steeds meer naar voren.

Pablo Rosario staat niet bijster zeker voor de camera als aanvoerder van de club maar ook Denzel Dumfries en Nick Viergever geven aan dat het vertrouwen erg broos is. De twee verdedigers roepen de PSV fans op tot steun.

“In de eerste helft was er nog discipline en vechtlust, maar na rust speelden we LASK helemaal in de kaart. We waren zó slecht in de passing en de keuzes”, zei verdediger Nick Viergever bij FOX Sports. “Het was open huis met grote ruimtes en je kon zien dat het vertrouwen broos is. Bij vlagen ziet het eruit alsof we niet meer kunnen voetballen. We zitten in een fase waarin het totaal niet lukt. LASK is geen wonderploeg, maar een heel opportunistische ploeg die hard werkt en zijn taken goed uitvoert. Dat maakt het eigenlijk nog pijnlijker”, aldus Viergever.

Zowel Nick Viergever als Denzel Dumfries worden genoemd als nieuwe aanvoerders of eigenlijke aanvoerders. Beide spelers trekken op hun eigen manier de kar en doen dat helaas beter dan Pablo Rosario.

“Op dit moment gaan er allerlei gedachtes door mijn hoofd. We hebben ons in de tweede helft laten overklassen. In deze moeilijke fase is het vertrouwen er totaal niet”, zei Denzel Dumfries.

“De fase waarin we zitten, is gewoon niet fijn. Ik dacht dat het vertrouwen zou groeien nadat we deze week met elkaar gesproken hebben, maar je hebt kunnen zien dat het niet zo was.” Dumfries zegt dat de selectie zich misschien nog bewuster van de situatie moeten worden. “We gaan er eens goed over nadenken. Ik zal altijd strijdbaar blijven. Het is moeilijk, maar we moeten doorgaan. We moeten zondag tegen Willem II gewoon weer knallen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here