Home Nieuws Heeft van Bommel twijfels bij Unnerstall en Ruiter?

Heeft van Bommel twijfels bij Unnerstall en Ruiter?

99
0

Jeroen Zoet is opnieuw onderwerp van gesprek geworden na zijn dramatische keeperswerk in Oostenrijk. Week in week uit faalt Zoet en doet hij niet waar hij voor staat.

Na de Europa League-nederlaag van PSV bij LASK Linz kunnen de verschillende analisten en journalisten ook niet meer om het dramatische spel van Zoet heen. Zo zag Theo Janssen Zoet opnieuw ondermaats presteren. Ook Ronald de Boer en Kenneth Perez uitten donderdagavond hun zorgen en vinden het niet meer geloofwaardig Jeroen Zoet te handhaven onder de lat.

Zoet ging niet vrijuit bij de 2-1 en 3-1 van LASK Linz. “Hij stond een paar jaar geleden nog in de belangstelling van grote clubs, maar hij speelt een heel moeizaam seizoen. Vorig jaar was het ook al minder. Hij zit in een mindere fase”, oordeelt Janssen bij RTL 7. De analist vraagt zich af of Zoet zijn basisplaats kan behouden. “Mark van Bommel zal ook wel twijfels hebben bij die andere keepers.”

De positie onder de lat wordt zo een zwaar dossier want het is überhaupt al onduidelijk wie de tweede en/of derde keeper is onder Mark van Bommel, zoals het ook onduidelijk is wie nu aanvoerder is van de club. De eigenlijke aanvoerder is fit aan het geraken, is de uitleg van Mark van Bommel maar zat in Oostenrijk op de tribune. De daadwerkelijke aanvoerder mist momenteel de kwaliteiten om überhaupt in de basis te beginnen en heeft ondanks zijn zeer correcte houding, moeite om PSV na afloop van wedstrijden te representeren.

 

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here