Home Nieuws POLL | Wat betekent de komst van Ricardo Pepi naar PSV voor...

POLL | Wat betekent de komst van Ricardo Pepi naar PSV voor Luuk de Jong?

1621
0

De meningen over Luuk de Jong lopen al sinds jaar en dag uiteen. Luuk de Jong fans begrijpen niet dat er geen Luuk de Jong fans zijn en andersom geldt precies hetzelfde.

Het voorbije seizoen van de aanvoerder van PSV was een redelijk seizoen te noemen. De Jong was als aangever en doelpuntenmaker belangrijk maar had nog meer voor PSV kunnen betekenen als blessures geen roet in het eten hadden gegooid. Tijdens de wedstrijd tegen Rangers FC viel de spits uit en een stevige revalidatie bleek het gevolg. De aanvoerder, die technisch gezien met meer bagage terugkeerde vanuit Barcelona, werd over een langere periode gemist bij PSV.

Toch kende hij ook enkele zwakke momenten en zwakke wedstrijden. Het heeft er dan alle schijn van dat juist Luuk de Jong sneller dan gemiddeld bekritiseerd wordt door de buitenwacht, fans en media. Zo zei ESPN analist Vincent Schildkamp het volgende over Luuk de Jong: “Wat hij brengt is gewoon niet voldoende voor PSV”, waar NOS en Ziggo analist Rafael van der Vaart zich bij aansloot.

“Als ik aan Luuk denk, denk ik: hij kan niet voetballen. Dat vind ik echt. Hij moet die ballen echt voor de goal hebben. Dat is waar hij goed in is. Maar in het algemeen vind ik het matig.” Collega-analist Pierre van Hooijdonk is wat milder gestemd. “Het is een specifieke spits, die anders is dan anderen. Die moet je niet beoordelen op een driedubbele schaar, maar hij kan beter koppen dan wie dan ook, maar dat wordt te weinig gezien als een kwaliteit.”

De komst van Ricardo Pepi kan de situatie van Luuk de Jong veranderen of misschien wel drastisch veranderen. Hoe kijk jij aan tegen de positie van Luuk de Jong, na het aantrekken van de veelbelovende Ricardo Pepi. Stem nu op de nieuwe poll op PSV Inside.

Wat betekent de komst van Ricardo Pepi naar PSV voor Luuk de Jong?

Resultaten

Laden ... Laden ...


Vorig artikelSummerville reageert op PSV interesse: ‘Daar wil ik nu niet mee bezig zijn’
Volgend artikelPepi is ‘revelatie en ontdekking van de Eredivisie’ | Grote belofte Amerikaans voetbal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in