Home Nieuws Summerville reageert op PSV interesse: ‘Daar wil ik nu niet mee bezig...

Summerville reageert op PSV interesse: ‘Daar wil ik nu niet mee bezig zijn’

2746
0

In de zoektocht naar versterkingen zou PSV recent ook geïnformeerd hebben naar Leeds United buitenspeler Summerville.

Nu deD transfer van Ricardo Pepi zeker is en ver afgehandeld is, kan de club ook de opvolging van Cody Gakpo in gang gaan zetten. Daartoe zou het zich recent hebben gemeld bij zowel Summerville als werkgever Leeds United. Leeds degradeerde het voorbije seizoen uit de Premier League en dus lijkt Summerville zijn carriere elders te willen voortzetten. PSV geldt als mogelijke volgende bestemming.

Noa Lang is ook nog altijd in de race om de aanvallende gelederen te versterken maar Club Brugge vraagt een forse transfersom voor Lang, rond wie het al enige dagen rustig te noemen is. Crysencio Summerville zou in beeld zijn mocht een transfer van Lang niet realistisch blijken te zijn.

“Of ik volgend seizoen nog gewoon bij Leeds United speel? Dat zou ik nog niet weten”, zegt Summerville in gesprek met Voetbal International, waarna ook de interesse van PSV ter sprake komt. Net als Noa Lang reageert Summerville bevestigend noch ontkennend.

“Ik hoor en lees ook van alles. Daar wil ik nu niet mee bezig zijn. Ik heb mijn zaakwaarnemer dan ook gevraagd alle interesse voorlopig bij me weg te houden. Het eerste doel is Jong Oranje. Ik wil winnen. Ik ben namelijk hongerig.”

Summerville speelde in de jeugd voor Feyenoord. De Rotterdamse club verhuurde Summerville aan FC Dordrecht en ADO Den Haag. Na de verhuurperiode bij ADO Den Haag besloot Summerville te vertrekken naar het Engelse Leeds United. Bij Leeds United was er wel sprake van een heuse doorbraak. In 28 Premier League-duels scoorde de vleugelspeler vier doelpunten.


Vorig artikelKomst Pepi, de ‘Stijn Spierings van de aanval’, brengt reservebank voor Luuk de Jong dichterbij
Volgend artikelPOLL | Wat betekent de komst van Ricardo Pepi naar PSV voor Luuk de Jong?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in