Home Nieuws Peter Bosz herhaalt zich en trekt zich niets aan van kritieken over...

Peter Bosz herhaalt zich en trekt zich niets aan van kritieken over uitspraken Go Ahead Eagles

425
1

Peter Bosz blikte net na de wedstrijd tegen Almere City FC al vooruit op het duel tegen Go Ahead Eagles.

Na de 0-4 overwinning in Flevoland kreeg Bosz enkele vragen op zich afgevuurd over de tegenstander van het inhaalduel en Bosz bleek lovend te zijn over de club uit Deventer. Net als Roger Schmidt voorheen, zei ook Bosz dat hij onder de indruk bleek te zijn van Go Ahead Eagles. Een oprechte uitspraak en een oprechte mening maar die mening blijkt niet overal in goede aarde te zijn gevallen.

Peter Bosz zou Peter Bosz niet zijn als hij zich daar niets van zou aan trekken en dus herhaalde de trainer zijn uitspraken dinsdagmiddag. Willem van Hanegem zei zich maandag zelfs te storen aan de uitspraken van Bosz over Go Ahead Eagles. Je kunt je maar ergens aan ergeren, blijkt wel. Bosz deed het dinsdag nog eens dunnetjes over.

En dus liet Bosz zich dinsdagmiddag opnieuw lovend uit over de club uit Deventer. Bosz bestempelde de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in het Philips Stadion eerder al als ‘de eerste topper’ van het seizoen. Ook daar begreep Willem van Hanegem niets van.

“Wat ik dus gezien heb, is dat zij durven te voetballen. Als je tegen ploegen speelt, die vaak omdat je hoog druk zet en agressief bent in paniek ballen wegschieten, dan weet je dat vroeg of laat die goal gaat komen. Maar als je tegen ploegen speelt, die ook als ze onder druk komen de rust weten te bewaren, dan weet je dat je écht goed moet staan en écht goed druk moet geven”, aldus Bosz, die woensdagavond vanaf 18.45 uur Go Ahead op bezoek krijgt in Eindhoven.

Het is voor PSV zaak om aan het doelsaldo te gaan werken op momenten waar dat mogelijk is. In een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles is dat zeer zeker normaal gesproken mogelijk. Woensdagmiddag zal Feyenoord normaal gesproken weer enkele doelpunten voor kunnen bijschrijven dus PSV dient mee in te gaan in het tempo gescoorde doelpunten voor.


Vorig artikelBabadi’s contractperikelen: Vergeten of verwaarloosd?
Volgend artikelVan der Vaart baalt nog altijd van transfers Lang, Schouten en Dest naar PSV

1 REACTIE

  1. Waar irriteert De Kromme zich niet aan? Die man kan daadwerkelijk alleen maar negatief zijn en iemand anders afkraken die een andere mening heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in