Home Nieuws Van der Vaart baalt nog altijd van transfers Lang, Schouten en Dest...

Van der Vaart baalt nog altijd van transfers Lang, Schouten en Dest naar PSV

8444
2

Raphael van der Vaart kijkt wekelijks met veel plezier naar Noa Lang, Jerdy Schouten en Sergiño Dest.

De analist van Ziggo en ESPN stelde al meermaals vast dat hij het enerzijds niet prettig vindt om de genoemde PSV-versterkingen te zien spelen omdat hij Noa Lang, Jerdy Schouten en Sergino Dest liever bij Ajax had gezien. Sterker nog, van der Vaart baalt nog altijd van de transfers van Lang, Schouten en Dest naar PSV.

Hetzelfde geldt voor Andy van der Meijde. Ook van der Meijde had Lang, Schouten en Dest liever naar Amsterdam te zien worden getransfereerd. Van der Vaart en Van der Meijde werden afgelopen zondag met terugwerkende kracht weer geconfronteerd met de kwaliteiten van Lang, Schouten en Dest. De beide analisten zagen Lang, Schouten en Dest zaterdagavond in actie bij Almere City FC – PSV en geraakten opnieuw onder de indruk van het drietal.

Van der Vaart en van der Meijde stellen andermaal opnieuw vast dat Noa Lang, Jerdy Schouten en Sergiño Dest een enorme kwaliteitsimpuls voor PSV betekenen. ‘Ik kijk graag naar Noa Lang, Jerdy Schouten en Sergiño Dest’, zei van der Vaart.

Ook voor Van der Meijde geldt dat hij Noa Lang, Jerdy Schouten en Sergiño Dest met pijn in het hart naar PSV zag vertrekken. “Als je spelers wilt halen zoals Sergiño Dest, Noa Lang, Jerdy Schouten en je krijgt dit er voor terug… Dan wordt een moeilijke zaak. Nu moet je tot de winterstop met deze ploeg doorgaan. Dat is voor een trainer heel moeilijk en dat is te wijten aan Mislintat. We hebben in twee seizoenen 230 miljoen uitgegeven en nog niets bereikt”, klinkt het.


Vorig artikelPeter Bosz herhaalt zich en trekt zich niets aan van kritieken over uitspraken Go Ahead Eagles
Volgend artikelBosz hoopt vurig op contractverlenging: ‘Je kunt ook te vroeg naar het buitenland vertrekken’

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in