Home Nieuws Peter Bosz heeft na invalbeurt Lozano te doen met Yorbe Vertessen: ‘Meer...

Peter Bosz heeft na invalbeurt Lozano te doen met Yorbe Vertessen: ‘Meer verdiend om in te vallen’

9257
0

Peter Bosz baalt van het wisselmoment van zaterdagavond. De trainer is natuurlijk blij met de komst van Hirving Lozano maar vond het moeilijk om Vertessen teleur te moeten stellen.

Het verhaal is bekend. Een grote selectie, veel buitenspelers met veel kwaliteiten en dus lastige keuzes voor Peter Bosz want niet iedereen kan spelen en dat zorgt voor teleurstellingen. Vooral op de vleugels heeft Peter Bosz bij PSV een luxeprobleem. Dat weet Bosz ook en dus volgen er moeilijke momenten. Met name voor Yorbe Vertessen.

De aanhang liet zaterdagavond wel even merken wie er in moest vallen. De fans scandeerde de naam van Hirving Lozano luidkeels, die op zijn beurt weer niet kon wachten op zijn invalbeurt. Nadat Noa Lang geblesseerd uitviel, kon Bosz eigenlijk niet anders dan Hirving Lozano brengen als zijn vervanger. Toch vond de trainer na afloop eigenlijk dat iemand anders het meer toekwam dan de Mexicaan.

“Yorbe Vertessen had het eigenlijk meer verdiend om in te vallen. Hij valt altijd goed in. Wat moet die jongen nog meer doen om in te vallen. Dat zijn als trainer moeilijke momenten”, zei Bosz na afloop van de wedstrijd.

Bosz kon niet anders dan tevreden zijn en gaf aan ook genoten te hebben van zijn ploeg. Wel lichtte de trainer er enkele momenten uit. “Ik vond het eerste gedeelte en het laatste gedeelte wat minder, maar daartussen was het erg goed. NEC is zeker geen slechte ploeg dus dat hebben we zelf goed gedaan”, zei Bosz over delen van de wedstrijd.

De trainer ging verder: “Ik zag ons fouten maken die we woensdag absoluut niet mogen maken. Als dat wel gebeurt, worden ze gelijk afgestraft”, was Bosz duidelijk. Een smetje op de avond was het uitvallen van Noa Lang. Het is nog onduidelijk hoe ernstig zijn blessure is maar na afloop bleek Lang er niet heel veel last van te hebben.


Vorig artikelPeter Bosz lijkt waarschuwing Valentijn Driessen aan te nemen: ‘Daar heb je gelijk in’
Volgend artikelRentree Lozano in beeld | Van enthousiast Philips Stadion tot Peter Bosz, die genoot van de PSV fans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in