Home Nieuws Peter Bosz lijkt waarschuwing Valentijn Driessen aan te nemen: ‘Daar heb je...

Peter Bosz lijkt waarschuwing Valentijn Driessen aan te nemen: ‘Daar heb je gelijk in’

11364
0

PSV – NEC zal in niets dezelfde wedstrijd zijn als dat Arsenal – PSV zal gaan zijn.

De club uit Londen zal het elftal van Peter Bosz woensdagavond een warm welkom geven in de zin van een vliegende start die de ploeg van manager Mikel Arteta wil gaan maken. Arsenal speelt met name in thuiswedstrijden het vertrouwde snelle aanvalsspel, waarin het tracht de tegenstander geen adem te geven om zo snel het verschil te kunnen maken.

Toch lijkt de ploeg van Arteta iets van glans verloren te hebben ten op zichte van vorig seizoen. Zo kon Premier League-club Fulham recent al wegkomen met een punt na een 2-2 remise, waarbij met name de achterhoede van de Gunners er niet altijd even goed uit zag. PSV zal woensdagavond uit een ander vaatje moeten tappen dan het tegen NEC deed want het duurde vrij lang alvorens het veldoverwicht in een doelpunt omgezet kon worden tegen de Nijmegenaren.

Opnieuw Luuk de Jong brak de ban voor PSV en voor zijn kwaliteiten zijn ze in Engeland inmiddels wel beducht. De Jong geldt als de beste kopper van Europa en zal woensdagavond de nodige kansen gaan krijgen die kwaliteiten weer tot uitdrukking te gaan brengen. Peter Bosz beseft dat PSV het tegenovergestelde van zaterdagavond voorgeschoteld gaat krijgen in het Londense Emirates Stadium en daar werd de trainer zaterdagavond door niemand minder dan Valentijn Driessen van De Telegraaf op gewezen.

De Telegraaf-analist waarschuwde Peter Bosz voor het snelle spel van Arsenal. Bosz zag dat PSV geen kans gaf aan NEC, maar hij ziet nog flink wat ruimte voor verbetering. De trainer moest Valentijn Driessen bovendien gelijk geven want de Nijmegenaren stellen inderdaad weinig voor in vergelijking met Champions League-opponent Arsenal.

“Daar heb je gelijk in”, aldus Bosz op de persconferentie in gesprek met de aanwezige Driessen. De trainer legt uit wat er beter zal moeten tegen de ploeg van Arteta. “De kans is groot dat het tegen Arsenal wel wordt afgestraft, maar ik ga ervan uit dat wij het dan ook wel wat anders doen”, aldus Peter Bosz, die niettemin blij was met de zege en het spel tegen NEC.


Vorig artikelUitkijken naar Arsenal – PSV | Mario Been geniet: ‘Die jongen is in alles verreweg de belangrijkste speler van PSV’
Volgend artikelPeter Bosz heeft na invalbeurt Lozano te doen met Yorbe Vertessen: ‘Meer verdiend om in te vallen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in