Home Nieuws Rentree Lozano in beeld | Van enthousiast Philips Stadion tot Peter Bosz,...

Rentree Lozano in beeld | Van enthousiast Philips Stadion tot Peter Bosz, die genoot van de PSV fans

1110
0

Hirving Lozano is terug in Eindhoven en dat gaat niet bepaald onopgemerkt voorbij.

De eerste geruchten over de terugkeer van de Mexicaan bracht de fans drie weken terug al in vervoering maar de ontvangst zaterdagavond bleek een volgend mooi hoofdstuk in het tijdperk van de Mexicaan bij PSV te zijn.

Rond Deadline Day was de privevlucht van Napels naar Eindhoven hot want die dag bleek het toestel van de Mexicaan het meest gevolgde vliegtuig op aarde te zijn. De terugkeer van Lozano naar PSV werd ook in Mexico groots gebracht want de aanvaller is nog altijd een groot speler in zijn vaderland. Zaterdagavond bleek Peter Bosz niet meer om de invalbeurt van de Mexicaan heen te kunnen en dus kon Chucky gaan warmlopen.

Tot grote vreugde van de fans welteverstaan want in grote getale werd Lozano aangemoedigd en werd zijn naam gescandeerd. Bosz was na afloop onder de indruk van de ontvangst van het Philips Stadion.

“Dat hij zo’n ontvangst krijgt heeft hij afgedwongen met zijn twee geweldige seizoenen uit het verleden”, zei Bosz na afloop. “Chucky moet groeien in het team. Daarom koos ik op dit moment voor hem”, zei de trainer over Lozano, die ten faveure van Yorbe Vertessen mocht invallen.

De eerste minuten van het tweede tijdperk Hirving Lozano bij PSV zijn gemaakt. Nu moet worden bezien of het genoeg is voor een basisplaats in Londen, waar PSV woensdagavond Arsenal tegemoet zal gaan treden. Hirving Lozano is er in ieder geval klaar voor en is met zijn 28 jaar in de bloei van zijn carriere aangekomen.

Na afloop van zijn warme rentree bleek de Mexicaan dan ook onder de indruk te zijn van het gebeuren in het Philips Stadion, blijkt uit onderstaande video. PSV TV registreerde de rentree van Lozano middels mooie beelden. Uiteraard ontbrak ook het feestje van Noa Lang niet.


Vorig artikelPeter Bosz heeft na invalbeurt Lozano te doen met Yorbe Vertessen: ‘Meer verdiend om in te vallen’
Volgend artikelNoa Lang vroeg PSV om komst Hirving Lozano en zegt tegen de Mexicaan: ‘Het is jouw club’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in