Home Nieuws Pablo Rosario blij verrast met voorselectie Oranje

Pablo Rosario blij verrast met voorselectie Oranje

36
0

Pablo Rosario is verrast met zijn voorselectie voor Oranje. Rosario zag het geenszins aankomen.

“Ik werd vanochtend om 10.00 uur wakker en rond het middaguur werd het bekend”, vertelt Rosario aan FOX Sports. “Ik kreeg een bericht van Arnaut, dus ik keek op mijn mail en zag het staan. Daarna kreeg ik berichten binnen van iedereen.”

Rosario is vereerd met de uitnodiging. “Natuurlijk is het mooi als je erkenning krijgt. Dit is de vervolgstap die je wilt maken. Ik heb helemaal niet nagedacht over Oranje, want mijn hoofd was bij PSV. Dit zijn gewoon extra dingetjes. Ik moet fit blijven en minuten blijven maken.

Rosario, die in de bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis niet in actie kwam, blijft nuchter en laat zich het hoofd niet op hol brengen. “Mooi dat ik de voorselectie haal. Het is niet per se logisch, maar ik ben er heel blij mee. Als je in een PSV mag spelen zoals nu, kan iedereen met het niveau mee.”


Vorig artikelVan Bommel looft ‘captain’ Ramselaar
Volgend artikelMichal Sadilek: ‘Ik ben een type van Bommel’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in