Home Nieuws Van Bommel looft ‘captain’ Ramselaar

Van Bommel looft ‘captain’ Ramselaar

59
0

Bart Ramselaar lijkt al weken uit beeld bij PSV maar de middenvelder is volgens van Bommel nog lang niet afgeserveerd. De trainer van PSV schoof in het bekerduel met Maassluis de aanvoerdersband om de arm van de momenteel reservespeler.

‘Bart is een speler die graag die verantwoordelijkheid wil, maar tegelijkertijd een rustige en stille jongen is’, legde de trainer uit. ‘Al met al was hij in onze ogen gewoon de beste en meest voor de hand liggende keuze’, zegt van Bommel.


Ramselaar zelf was blij verrast. Hij moet het de laatste weken vooral met invalbeurtjes doen en sloot onlangs zelfs even aan bij Jong PSV, maar was nu dus captain. ‘Eerlijk gezegd had ik het niet verwacht’, grijnsde hij na afloop. ‘Die band is normaal van Luuk de Jong, dus hij zat wat los, haha. Voor de wedstrijd zag ik een C’tje van captain achter mijn naam staan. Ik ben bij Jong Oranje en in de jeugd wel eens aanvoerder geweest, dus ik kan die leiding wel nemen. Maar mét of zónder band: ik ga echt niet anders spelen.’


Facebook Comments