Home Nieuws Michal Sadilek: ‘Ik ben een type van Bommel’

Michal Sadilek: ‘Ik ben een type van Bommel’

237
0

Michal Sadilek kreeg gisteren van Mark van Bommel de kans zich te onderscheiden in het eerste elftal. De middenvelder vindt zichzelf een ’type Van Bommel’. 

“Ik hoor van veel mensen dat ik een beetje de stofzuiger van het middenveld ben en veel ballen afpak. Gifkikker? Wat is dat? Ja, dat ben ik”, zegt Sadilek in gesprek met FOX Sports. Hij ziet natuurlijk ook gelijkenissen met Mark van Bommel. “De trainer Van Bommel was een grote speler. Ik heb een paar wedstrijden van hem gezien. Ik voel me wel een type Van Bommel.”

De PSV trainer was vooraf al enthousiast over de middenvelder, met wie hij vorig jaar prettig samenwerkte bij PSV 019. Van Bommel is volgens Sadilek een trainer die behoorlijk tekeer kan gaan als hij boos is. “Het is een trainer die altijd wil winnen. Hij wil graag voetballen. Volgens mij hebben wij goede voetballers. Ook als je vandaag kijkt naar het elftal, met Bart Ramselaar en Érick Gutiérrez.”

Sadilek kan op meerdere posities uit de voeten. “Ik ben een echte zes, maar ik kan ook op acht spelen. Wij spelen met twee controlerende middenvelders, dus het maakt niet uit of ik op zes of op acht speel.”


Vorig artikelPablo Rosario blij verrast met voorselectie Oranje
Volgend artikelPSV: Geen plannen voor uitbouw stadion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in