Home Nieuws Openhartige Fred Rutten: ‘Het liefste ben ik hoofdtrainer’

Openhartige Fred Rutten: ‘Het liefste ben ik hoofdtrainer’

2462
0

Een openhartig gesprek met Fred Rutten. Zo kunnen we de video met de assistent-trainer van PSV het beste duiden.

In deze nieuwe aflevering van Building Bridges spreken ex-profs Edson Braafheid en Gianni Zuiverloon met Fred Rutten. In deze aflevering komt de voormalig speler en trainer van gerespecteerde clubs als Schalke 04, Feyenoord, PSV en het Nederlands Elftal uitgebreid aan het woord over zijn successen en de mindere periodes in zijn leven.

Fred Rutten heeft veel te vertellen maar zegt meer dan de kop van dit artikel. Rutten kan zich volgens hem prima schikken in de rol van assistent-trainer. In Building Bridges vertelt Rutten dat beide rollen hem goed liggen, maar hij wel een duidelijke voorkeur heeft. “Het liefste ben ik hoofdtrainer, maar ik kan me heel goed in deze rol schikken. Zeker ook als je een beginnend trainer kan helpen. Welke manier dan ook. Dat geeft ook een goed gevoel”, zegt Rutten.

“Ik ken heel goed mijn rol”, aldus de 60-jarige PSV’er. Voor het eerst in twintig jaar is Rutten dit seizoen assistent. “Maar ik kan met een prettig gevoel terugkijken op mijn carrière. Ik heb heel veel mensen geholpen. Zo sta ik ook in het leven”, zegt hij in onderstaande video, die de moeite waard is om te bekijken.


Vorig artikelOok leider BBB partij dankbare ontvanger van bijzonder boek WILLY ON TOUR
Volgend artikelDe stand van zaken rond Milan van Ewijk | ‘Sambo zal moeten concurreren met een te halen versterking’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in