Home Nieuws Ook leider BBB partij dankbare ontvanger van bijzonder boek WILLY ON TOUR

Ook leider BBB partij dankbare ontvanger van bijzonder boek WILLY ON TOUR

697
1

Recent bracht journalist Frans van den Nieuwenhof een boek uit PSV icoon en coryfee Willy van der Kuijlen.

Eerder verscheen er al een prachtig boekwerk over de legendarische voetballer en Mister PSV, genaamd: ‘Willy – De belofte, de vedette, de legende’. Het beschreef in een korte zin wat van der Kuijlen allemaal in zijn mars had en gepresteerd heeft voor PSV. De landelijke erkenning voor de prestaties van Willy van der Kuijlen waren al daar maar het boek met genoemde titel ‘Willy – De belofte, de vedette, de legende’, laat nog meer zien over de zogenaamde landelijke erkenning.

Vorige week is er dus opnieuw een boek over de legendarische Willy van der Kuijlen verschenen. Want legendarisch is Mister PSV te noemen, hoewel de Helmonder dat ook voor zijn overlijden al was. Het meest recente boek gaat heel Nederland en werd vorige week ook al geprezen bij Vandaag Inside, waar de tafelheren erg enthousiast waren over het prachtige boek.

Inmiddels ook BBB leider Caroline van der Plas de trotse eigenaar van het boek WILLY ON TOUR. ‘In het Philips Stadion is regelmatig de strijdkreet “Boeren! Boeren! Boeren!” te horen’, valt er op LinkedIn te lezen. ‘Geen wonder dat Caroline van der Plas zich daar uitstekend thuis voelt’, tekent Frans van den Nieuwenhof via het medium LinkedIn op. ‘Ze is inmiddels ook de trotse eigenaar van de beeldbiografie “Willy” van Frans van den Nieuwenhof over het leven van de grootste PSV’er allertijden: Willy van der Kuijlen’, aldus Frans van den Nieuwenhof.

Wil jij nou ook in het bezit komen van dit standaardwerk, klik dan hieronder om het te bestellen in de FANstore van PSV: https://lnkd.in/eJtqs4XN


Vorig artikelPSV ziet in RKC doelman Etienne Vaessen opvolger Drommel, Vaessen staat open voor PSV
Volgend artikelOpenhartige Fred Rutten: ‘Het liefste ben ik hoofdtrainer’

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in