Home Nieuws Officiele presentatie Lozano | ‘Ik was ook naar PSV gegaan zonder Champions...

Officiele presentatie Lozano | ‘Ik was ook naar PSV gegaan zonder Champions League’

1847
0

Dinsdag was het dan zover. Hirving Lozano werd ver na Deadline Day door PSV gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De Mexicaanse strijder voelt zich opperbest bij PSV en koos bewust voor een terugkeer.

De Mexicaanse aanvaller is dan ook verheugd met zijn terugkeer bij PSV en naar Eindhoven. Lozano gaat weer in Veldhoven wonen en is daar maar wat blij mee. De 28-jarige Mexicaan kijkt ernaar uit om de concurrentiestrijd aan te gaan bij PSV en die zal er zijn ook want de ontwikkeling van Johan Bakayoko is nu eenmaal niet te stoppen.

Dinsdagmiddag legde Hirving Lozano uit waarom hij weer bij PSV speelt. “Ik ben teruggekomen vanwege de club, vanwege Marcel Brands en ik wilde een verandering in mijn leven”, zegt Lozano tijdens zijn presentatie in gesprek met ESPN.

Natuurlijk gaf Lozano nog meer tekst en uitleg. “Ik heb hier al veel mooie dingen meegemaakt en terugkeren was de juiste beslissing. Ik voel me goed, ik ben hard aan het werk en probeer zo snel mogelijk op mijn best te zijn. Hopelijk krijg ik zaterdag al speeltijd van de trainer”, wijst Lozano naar het Eredivisie-duel met NEC van aankomende zaterdag in het Philips Stadion.

Volgens Lozano speelde zijn familie een grote rol in zijn keuze voor een terugkeer naar PSV, Eindhoven en Nederland. “Toen we hoorden over de terugkeer, werd iedereen meteen erg enthousiast. Ik denk ook dat ik naar PSV was gegaan als de club zich niet had geplaatst voor de Champions League”, zegt de populaire Mexicaanse aanvaller.

Trainer Peter Bosz is maar wat blij met de komst van de aanvaller vanuit Napoli. Bosz ziet ook de ontwikkeling van Johan Bakayoko en dan is daar nog Noa Lang. “Het is belangrijk om onderlinge concurrentie te hebben. Het zijn allemaal goede spelers en goede jongens. Ik hou van concurrentie, zo ben ik. Of ik speel ligt aan de trainer, maar ik ga alles geven in elke wedstrijd en in elke training”, aldus Hirving Lozano over zijn nieuwe hoofdstuk PSV.


Vorig artikelEl Ghazi toch niet naar Manchester United, Engelse medium ontkracht berichtgevingen
Volgend artikelStijn Spierings niet tegen PSV | Franse media: Lens niet tevreden over Spierings, Toulouse denkt aan terugkeer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in