Home Nieuws El Ghazi toch niet naar Manchester United, Engelse medium ontkracht berichtgevingen

El Ghazi toch niet naar Manchester United, Engelse medium ontkracht berichtgevingen

588
0

Is Erik ten Hag nu wel of geen toptrainer? Is Erik ten Hag nu wel of niet geschikt voor de absolute top van Europa?

Zomaar wat vragen over Erik ten Hag, die een normaal seizoen met Manchester United achter de rug heeft en zeker geen bijzonder seizoen. Ten Hag werd na een eerste redelijke seizoen met United geprezen om zijn kwaliteiten maar Ten Hag presteert niets beter dan zijn voorgangers. Kwalificatie voor de Champions League nadat er voor 440 miljoen euro aan nieuwe spelers gehaald werd, is zeker geen bijzondere prestatie te noemen.

United kende een magere start van het nieuwe seizoen en we moeten er dan ook niet van opkijken als Ten Hag dit seizoen net als zijn voorgangers, gewoon ontslagen gaat worden. Een oorzaak is het matige spelersbeleid. Manchester United haalt geen topspelers meer en topspelers willen niet meer naar Manchester United maar de club heeft wel een uitgavepatroon dat dicht tegen die van Europese topclubs aanschurkt.

In dat kader zijn de recente berichtgevingen rond Anwar El Ghazi dan weer niet zo opvallend te noemen. Even had het er alle schijn van dat Anwar el Ghazi zich kon opmaken voor een onverwachte transfer naar Manchester United. Het Engelse medium The Athletic, doorgaans betrouwbaar en goed geïnformeerd te noemen, ontkracht de eerdere geruchten en berichtgevingen.

Er speelt natuurlijk best wel wat rond de Braziliaan Antony, die de komende tijd niet bij Manchester United aanwezig kan en mag zijn. De Braziliaan is dus niet beschikbaar en dat geldt ook voor Jaden Sancho, die het weer niet kan vinden met de zogenaamde toptrainer Erik ten Hag.

Om de selectie te versterken kwam United uit bij de transfervrije Anwar El Ghazi. Volgens The Athletic is daar echter niets van waar en zullen Ten Hag en United het probleem intern gaan oplossen.


Vorig artikelUitgaande transfer Bakayoko is geen moment reëel geweest: ‘Ik wilde zijn bij een club waar ik van hou’
Volgend artikelOfficiele presentatie Lozano | ‘Ik was ook naar PSV gegaan zonder Champions League’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in