Home Nieuws Noa Lang zag ‘boze Bosz’ en haalt nogmaals uit naar Feyenoord: ‘Gaat...

Noa Lang zag ‘boze Bosz’ en haalt nogmaals uit naar Feyenoord: ‘Gaat zeker niet gebeuren’

2759
0

Noa Lang en de club Feyenoord blijken geen goede combinatie te zijn. Eerder deze zomer, toen Lang en PSV nog in de fase van de onderhandelingen zaten, maakte de aanvaller al duidelijk dat een toekomst in Rotterdam voor hem geen optie is.

De in Rotterdam geboren aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord maar speelde nooit een wedstrijd in het eerste elftal. Lang trok naar Amsterdam en Enschede en vertelde in gesprek met verschillende media dat een toekomst in Rotterdam wat hem betreft geen optie was. De aanvaller bleek dan ook geenszins onder de indruk te zijn van het kampioenschap van de Rotterdammers.

Via Enschede belandde de aanvaller in Brugge om via PSV een stap naar de Europese top te gaan maken. Althans, dat is het uitgestippelde plan van de snelle aanvaller. Zaterdagavond speelde hij zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie voor PSV, nadat de eerste prijs in zijn geboortestad Rotterdam een feit is geworden en hij Europees ook al zijn debuut voor de club maakte. ‘Als ik eerder voor PSV had gekozen was ik allang een speler van een Europese topclub geweest’, zei Lang enkele weken geleden, om eraan toe te voegen dat Feyenoord wat dat betreft geen optie voor hem is.

De fans van Feyenoord bleken die uitspraken nog niet te zijn vergeten vorige week in de Kuip. Lang werd bij ieder balcontact uitgefloten en uitgescholden. Het deerde de aanvaller geenszins want nauwelijks een uur later schoot hij de winnende binnen. Het is inmiddels wel duidelijk dat Noa Lang en Feyenoord geen beste combinatie zijn. Zaterdagavond na afloop van PSV – FC Utrecht deed Lang er nog een schepje bovenop.

Lang werd na afloop van het duel tegen de club uit de Domstad dan ook gevraagd of Feyenoord ooit nog aan het rijtje Nederlandse clubs kan worden worden toegevoegd na zijn doelpunt voor PSV. “Nee, dat gaat zeker niet gebeuren”, zei Lang tegenover ESPN. “Dat gaat zeker niet gebeuren.”

Noa Lang was zaterdaga dan wel trefzeker tegen FC Utrecht maar er bleek geenszins sprake van tevredenheid te zijn. ‘Er is nog veel werk aan de winkel, volgens mij’, zei de aanvaller die ook kon bevestigen dat Peter Bosz in de rust behoorlijk boos is geworden.

“De trainer was boos in de rust, echt boos”, zegt Lang in gesprek met ESPN. “We speelden veel te statisch en het tempo lag veel te laag, dus ik snapte dat wel. Bij vlagen hebben we slordig gespeeld, vooral in de eerste helft. Het moet inderdaad beter, maar op een paar kansen van FC Utrecht na zijn we niet in de problemen gekomen. We hebben drie punten gepakt, dat telt. Soms spat het spelplezier er van af bij ons, maar we zijn nog maar net begonnen dit seizoen. Het kan vanaf nu alleen maar beter gaan, dus dat belooft wat”, aldus Noa Lang.


Vorig artikelJerdy Schouten is PSV’er maar Aster Vranckx blijft hopen op een transfer naar PSV
Volgend artikelBroer van zaakwaarnemer Sangaré is verrast maar zegt: ‘Moet nog maar zien of PSV dit kan volhouden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in