Home Nieuws Broer van zaakwaarnemer Sangaré is verrast maar zegt: ‘Moet nog maar zien...

Broer van zaakwaarnemer Sangaré is verrast maar zegt: ‘Moet nog maar zien of PSV dit kan volhouden’

28832
1

De zaakwaarnemer van Ibrahim Sangaré, althans de broer van de zaakwaarnemer van Sangeré, kon afgelopen weekend bevestigen dat de middenvelder uit Ivoorkust in de belangstelling staat van FC Bayern Munchen.

Jean Musampa is de zaakwaarnemer van dienst maar broer Kiki Musampa geldt geregeld als spraakbuis richting de media. Het is wel duidelijk dat de Ivoriaanse middenvelder een gewilde speler op de internationale transfermarkt is. Musampe bevestigde zondag in gesprek met ESPN dat Ibrahim Sangaré op de radar van de club uit Beieren staat. De interesse lijkt serieus te zijn en met name trainer Tuchel geldt als fan van de middenvelder.

Of Bayern Munchen gaat doorpakken is nog maar de vraag maar de interesse van clubs van het kaliber Bayern is een feit. Ook Paris Saint-Germain en Liverpool denken nog altijd aan de komst van Sangaré.
Een langer verblijf van de Ivoriaan bij PSV valt niet uit te sluiten maar Kiki Musampa denkt dat een transfer er deze zomer wel van gaat komen.

Musampa ziet dat Sangaré erg goed aan het seizoen begonnen is en is van mening dat het PSV van nu een stuk beter voetbalt in vergelijking met het vorige seizoen. Musampa ziet een ander elftal waarin Sangaré ook een stuk beter rendeert.

“Echt een grote verbetering”, zei Musampa in gesprek met ESPN op de vraag of het PSV van nu beter is dan het PSV van vorig seizoen. “Als ik kijk naar PSV vorig seizoen onder Van Nistelrooij. Iedere keer dat ze onder druk werden gezet, speelden ze al heel snel de lange bal naar Luuk de Jong. Dat leverde vaak balverlies op. Nu zie je dat ze met een idee opbouwen en onder de druk uit proberen te spelen”, analyseert Musampa.

“Het is niet meer heel snel en wild de bal naar voren spelen. Je ziet heel duidelijk dat wanneer de bal wordt verloren, dat ze meteen reageren door druk te zetten. Dat is precies hoe Bosz wil spelen”, gaat de oud-voetballer verder. Musampa ziet echter ook dingen fout gaan onder Bosz. “Je ziet ook meteen de kwetsbaarheid door de manier waarop Bosz wil spelen. Doordat ze heel naïef heel hoog staan en veel ruimte weggeven achterin”, aldus de oud-voetballer, die met name de prestaties van Sangaré op de voet volgt.

Musampa gaat verder. “Ik vind dat ze niet de pure snelheid hebben achterin met Ramalho en Boscagli om die ruimte te bespelen. Dat zag je tegen Utrecht al. Douvikas maakte het de verdedigers in zijn eentje al heel moeilijk. Ik moet het dus nog maar zien of ze dat op deze manier kunnen volhouden. Je ziet de ruimte erachter en ze missen gewoon de pure snelheid in het centrum om zo te spelen”, aldus Musampa over het PSV van Peter Bosz.


Vorig artikelNoa Lang zag ‘boze Bosz’ en haalt nogmaals uit naar Feyenoord: ‘Gaat zeker niet gebeuren’
Volgend artikelFranse media: Paris Saint-Germain gaat interesse in Sangaré concreet maken, bod aanstaande

1 REACTIE

  1. Ik vind dat Sangaré niet meer dan 25 miljoen waard is, gezien zijn prestaties. Hij maakt vaak in een wedstrijd onnodige akties waarvan je zegt speel die bal toch af want het gaat vaak gepaard met balverlies. Mocht er een club zich melden en hebben dat bedrag ervoor over laat hem dan gaan want hij heeft het bij PSV ook gehad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in