Home Nieuws Jerdy Schouten is PSV’er maar Aster Vranckx blijft hopen op een transfer...

Jerdy Schouten is PSV’er maar Aster Vranckx blijft hopen op een transfer naar PSV

6536
0

De komst van Jerdy Schouten naar PSV is een voldongen feit. Althans, de transfer is zo goed als rond en dient door de club nog slechts wereldkundig te worden gemaakt.

De middenvelder van Bologna arriveerde in de loop van zaterdag in Eindhoven om de medische keuring aan te vangen. Zondag was het dan zover want Schouten onderging bij het Topsupport centrum in Eindhoven de medische keuring, om vervolgens later de plichtplegingen richting contractondertekening aan te gaan.

PSV lijkt voor te sorteren op een vertrek van Ibrahim Sangaré, die in de nadrukkelijk belangstelling staat van meerdere clubs waaronder FC Bayern München, Nottingham Forest, Paris Saint-Germain en Liverpool. Voor de derde keer deze zomer gaat PSV miljoenen euro’s op tafel leggen voor een speler. De teller loopt flink op zo in de maand augustus, ruim twee weken voor het naderen van de deadline van het huidige transferwindow.

Jerdy Schouten zal spoedig worden gepresenteerd maar zal nog niet in actie komen tegen Sturm Graz. De middenvelder zal de wedstrijd in Oostenrijk vanuit Eindhoven volgen, in de wetenschap dat het volgende tweeluik tegen of Rangers FC uit Glasgow of Servette uit Geneve de tegenstander zal worden op weg naar de roem van de Champions League.

De komst van Schouten betekent opnieuw dat er een wens van PSV en Peter Bosz wordt ingevuld maar het betekent geenszins dat de komst van de eerder genoemde transfertargets van de baan is. De club zet nog altijd in op de komst van bijvoorbeeld Aster Vranckx, die wel geldt als natuurlijke opvolger van Ibrahim Sangaré.

Opvallend daarbij is dat de hoofdrolspeler zelf inmiddels ook zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar PSV. Vranckx zou de hoop op een transfer naar PSV nog steeds hoog houden, zo meldt journalist Sacha Tavolieri via Twitter. De middenvelder was eerder deze zomer al te gast op de Herdgang om kennis te maken met de club.

Vranckx zou nog altijd de stap naar Eindhoven en PSV willen maken, omdat hij PSV als een stap hogerop in zijn carrière ziet. PSV zou ook nog altijd met VfL Wolfsburg in gesprek zijn over de middenvelder maar het prijskaartje is nog altijd een bottleneck, zeker omdat Ibrahim Sangaré nog altijd speler van PSV is.


Vorig artikelVoor Rafael van der Vaart is er maar één titelfavoriet: ‘PSV, ik ben een ontzettende Peter Bosz-fan’
Volgend artikelNoa Lang zag ‘boze Bosz’ en haalt nogmaals uit naar Feyenoord: ‘Gaat zeker niet gebeuren’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in