Home Nieuws Noa Lang vroeg PSV om komst Hirving Lozano en zegt tegen de...

Noa Lang vroeg PSV om komst Hirving Lozano en zegt tegen de Mexicaan: ‘Het is jouw club’

1597
0

Noa Lang liet zaterdagavond weten blij te zijn met de komst van Hirving Lozano.

De Mexicaanse aanvaller werd op de slotdag van het transferwindow binnengehaald en een speler als Lang is maar wat blij met de komst van de Mexicaanse international, die zaterdag wel even een penalty aan zich voorbij zag gaan. Ricardo Pepi eiste de bal op, waar Lozano de strafschop wilde nemen.

Lang liet in gesprek met ESPN weten weten blij te zijn met de komst van Hirving Lozano, al heeft hij met de Mexicaan wel een concurrent meer. Het deert Lang niets want de aanvaller wijst opnieuw naar de doelstelling en dat is kampioen worden. Lang blijkt zelfs om de komst van Lozano gevraagd te hebben deze zomer, blijkt uit zijn woorden.

‘Ik kan je vertellen dat mij door de club gevraagd is wie er bij moet. Ik heb gezegd een buitenspeler;, zegt Lang over de transfer van Lozano. Oprecht, dat heb ik echt gezegd. Het is alleen maar leuk, het houdt elkaar scherp, alleen maar goed als je elkaar naar the next level brengt. We zijn allemaal verschillende spelers en dat heb je denk ik ook nodig als je kampioen wilt worden. Ik wil gewoon kampioen worden’, is Lang duidelijk.

‘Je merkt wel dat er met Lozano iemand binnenkomt die hier een grote meneer is geweest. Toen ik hem de eerste keer zag zei ik ook tegen hem: Welkom, maar het is jouw club“, aldus Noa Lang.


Vorig artikelRentree Lozano in beeld | Van enthousiast Philips Stadion tot Peter Bosz, die genoot van de PSV fans
Volgend artikelPeter Bosz wijst naar uitblinker André Ramalho, die een basisplaats in Londen dichterbij ziet komen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in