Home Nieuws Peter Bosz wijst naar uitblinker André Ramalho, die een basisplaats in Londen...

Peter Bosz wijst naar uitblinker André Ramalho, die een basisplaats in Londen dichterbij ziet komen

2125
0

De eerste Champions League-wedstrijd sinds vijf jaar nadert met rasse schreden.

De ploeg van Peter Bosz lijkt getuige de generale tegen NEC klaar te zijn voor de lastige wedstrijd in het Emirates Stadium. Bosz sprak na de wedstrijd tegen NEC enkele opvallende woorden uit. De coach uit Apeldoorn heeft het stempel altijd hetzelfde voetbal te spelen maar tegelijkertijd past Bosz zich ook elke wedstrijd aan.

Althans, dat zei Bosz na afloop van de zege tegen NEC tegen Telegraaf-journalist Valentijn Driessen. ‘Ga je je ploeg aanpassen tegen Arsenal’, vroeg Driessen aan Bosz, nadat de journalist wees op de geringe kwaliteiten van NEC in vergelijking met Arsenal.

‘Ik pas me altijd aan’, gaf Bosz aan tegenover Driessen. Hoe de trainer dit precies bedoeld is een klein vraagteken maar wellicht is zijn uitspraak bedoeld om Arsenal-coach Arteta zand in de ogen te strooien.

PSV zal zich in Londen inderdaad wellicht wat gaan aanpassen in de zin dat er iets minder ‘hoog’ druk gezet zal gaan worden bij balbezit Arsenal. De vraag is ook hoe Bosz het centrum gaat invullen. Olivier Boscagli was niet helemaal fit afgelopen week en André Ramalho speelde een gedegen wedstrijd tegen NEC.

Nagenoeg foutloos, vond Bosz na afloop toen hem gevraagd werd naar André Ramalho. De trainer is maar wat blij zijn brede selectie.

De zieke Olivier Boscagli werd zonder problemen vervangen door André Ramalho, die naast Armel Bella-Kotchap in het centrum van de defensie stond.

“Ik vond hem denk ik onze beste speler, André. Ik vond hem echt goed spelen”, zei Bosz over de Braziliaan, die daarmee een stapje dichterbij een basisplaats in het Emirates Stadium lijkt te zijn. “Oliver trainde pas sinds donderdag weer met de groep mee, toen heb ik de beslissing genomen. Dat is het voordeel van een brede selectie”, aldus Peter Bosz.


Vorig artikelNoa Lang vroeg PSV om komst Hirving Lozano en zegt tegen de Mexicaan: ‘Het is jouw club’
Volgend artikelMeevaller voor PSV? Sterkhouder Arsenal raakt geblesseerd richting Champions League-kraker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in