Home Nieuws Nieuws uit Italië: Ricardo Pepi binnen 24 uur naar PSV, clubs vrijwel...

Nieuws uit Italië: Ricardo Pepi binnen 24 uur naar PSV, clubs vrijwel akkoord

1628
0

PSV is nagenoeg rond met FC Augsburg over de transfer van Ricardo Pepi naar PSV. Het einde van wekenlange onderhandelingen is in zicht.

Dat meldt de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano. Volgens de Italiaanse journalist is de deal naar alle waarschijnlijkheid binnen de komende 24 uur beklonken. PSV kondigde donderdag al nieuws aan. Dat lijkt vermoedelijk samen te hangen met de komst van de gewilde Amerikaanse spits.

Het gaat al weken over de op handen zijnde transfer van Pepi naar PSV maar vanuit Italië maakte Romano vrijdagochtend een einde aan alle speculaties. PSV nadert een overeenstemming met Augsburg. De hoogte van de transfersom wordt niet genoemd, al is het geen geheim dat de Duitsers in elk geval geen verlies willen maken op de Amerikaanse spits. Dat betekent dat er minimaal 10,5 miljoen wordt overgemaakt naar Augsburg door PSV.

PSV en Ricardo Pepi zijn het al tijden eens over de persoonlijke voorwaarden, hoewel het contract nog moet worden rond gemaakt. De spits, die het afgelopen seizoen werd uitgeleend aan FC Groningen, wil enkel en alleen naar Eindhoven. Volgens Romano is het zeker dat PSV aan het langste eind trekt, ondanks de geruchten over recente Feyenoord biedingen.


Vorig artikelPSV’s beoogde rechtervleugelverdediger Sambo bevestigt contact met ‘club in verval’ Ajax
Volgend artikelSambo spreekt zich uit: ‘Mijn doel is om bij PSV in het eerste te komen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in