Home Nieuws Netten achter beide doelen een feit

Netten achter beide doelen een feit

2900
0

Vorige week berichtte het Eindhovens Dagblad over netten achter de beide doelen. PSV heeft inmiddels de daad bij het woord gevoegd en de netten geplaatst.

Het doel is om de toeschouwers tijdens de warming-up te beschermen voor ballen die over vliegen. De netten en bijbehorende palen worden voor de aftrap van een duel verwijderd, meldt de club over het initiatief.

“Bij het warmdraaien voor elke wedstrijd is het gebruikelijk flink wat schoten op doel te lossen”, schrijft PSV op de site. “Regelmatig vliegt een bal het publiek in. Deze kan bij een nietsvermoedende toeschouwer behoorlijk hard aankomen.”

Vanwege het zicht voor de toeschouwers worden de netten en bijbehorende palen voor het begin van de wedstrijd weggehaald. PSV heeft de netten in het Philips Stadion inmiddels al geplaatst.

De eerstvolgende thuiswedstrijd van PSV is op zaterdag 21 oktober tegen Fortuna Sittard. PSV meldt nog dat tijdens die wedstrijd alleen de netten op de Westtribune in gebruik worden genomen. De Oosttribune volgt later, aldus PSV.nl over de constructie van de netten.


Vorig artikelSparta-doelman Olij flink geïrriteerd na kansloze nederlaag én vragen over spel en doelpunten PSV
Volgend artikelGeen Oranje voor Jerdy Schouten | ‘Schouten vind ik de revelatie van het Nederlandse voetbal’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in