Home Nieuws Sparta-doelman Olij flink geïrriteerd na kansloze nederlaag én vragen over spel en...

Sparta-doelman Olij flink geïrriteerd na kansloze nederlaag én vragen over spel en doelpunten PSV

1529
0

Flink chagrijnig en slecht gehumeurd. Sparta-doelman Nick Olij baalde zichtbaar van de kansloze nederlaag tegen PSV.

Dat bleek Olij net bepaald voor zich te kunnen houden net na de wedstrijd tegen PSV. In gesprek met ESPN ontvouwde zich een weinig prettig gesprek. Het begin van het interview kon Olij al niet bekoren. Duidelijk geïrriteerd over de vraag of hij schuld heeft aan de PSV-doelpunten antwoordde Olij: ‘Lekker, zo kort op de wedstrijd’, counterde Olij op de vraag of zichzelf een doelpunt kan verwijten.

Toegegeven, de vraagstelling was ook niet best en niet gepast te noemen want de doelman van Spart gaat zich natuurlijk niet voor niets melden bij Ronald Koeman en Oranje want ballen pakken kan Olij wel. Alleen al in de eerste helft bleek Olij met goede reddingen een sta in de weg te zijn voor PSV.

De ESPN verslaggever van dienst moest het even later weer ontgelden. Het werd al snel duidelijk waarom de doelman zo slecht gehumeurd was. Over Oranje wilde Olij het al helemaal niet hebben. ‘Ik sta hier met een rotgevoel want we verliezen met 0-4 dus dat gevoel raak ik niet zomaar kwijt’, zei Olij.

‘PSV is dan wel een hele goede ploeg maar ik heb wel even nodig dit los te laten’, zei Olij tegen de NOS. Olij bleek weinig op te hebben met het interview, toen hij besloot een wedervraag te stellen na weer een vraag over PSV te hebben ontvangen. ‘Schrijf jij die vragen zelf op?’, vroeg Olij aan de ESPN verslaggever.

In onderstaande video het gehele interview met alle irritaties over en weer.


Vorig artikelMarciano Vink geniet van indrukwekkend PSV: ‘Prachtige combinaties’
Volgend artikelNetten achter beide doelen een feit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in