Home Nieuws Na Cocu ontkomt ook Van Ginkel niet aan stevige kritiek

Na Cocu ontkomt ook Van Ginkel niet aan stevige kritiek

2408
0

Voetbalclub Vitesse uit Arnhem staat stevig in brand. Die conclusie valt wel te trekken gezien alle problemen waar de club uit Arnhem mee te kampen heeft op dit moment.

Phillip Cocu heeft inmiddels zijn conclusies getrokken en stapte vorige op om het zinkende schip een andere koers te gaan laten varen maar veel lijkt het allemaal niet te gaan helpen. Inmiddels klinkt er ook stevige kritiek door aan het adres van Marco van Ginkel. De aanvoerder van de club uit Arnhem maakt ook geen best seizoen door en dus zwelt de kritiek aan.

Cocu en Van Ginkel kennen elkaar door en door. Bij PSV waren Marco van Ginkel en Phillip Cocu uiterst succesvol, maar de tweede samenwerking bij Vitesse mislukte. Van Ginkel kreeg tegen SC Heerenveen een rode kaart, waarna Cocu besloot om op te stappen bij de Arnhemmers. Reden genoeg voor journalist Tom Knipping van Voetbal International om de middenvelder van Vitesse een negatieve beoordeling te geven.

Van Ginkel ontkomt niet aan de nodige kritieken nu het zo slecht gaat met Vitesse, dat links en rechts als degradatiekandidaat nummer één wordt gezien.

“Van Ginkel leidde met een ongelukkige rode kaart de nederlaag tegen SC Heerenveen en het ontslag van Phillip Cocu in”, begint Knipping in Voetbal International over de voormalig PSV’er. “Hoewel Cocu na zijn vertrek bij PSV nergens meer indruk heeft gemaakt als coach, zei Van Ginkel terecht dat het niet alleen aan de trainer zal hebben gelegen.”

“De door directeur Benjamin Schmedes samengestelde selectie loopt bepaald niet over van kwaliteit. Ook de met hoge verwachtingen teruggehaalde aanvoerder slaagt er momenteel niet in om de dolende ploeg bij de hand te nemen”, aldus Knipping.


Vorig artikelWordt FC Twente overschat? ‘PSV banger voor De Grolschveste dan voor FC Twente’
Volgend artikelPuntverlies PSV in Enschede lijkt voor velen zekerheid | Ook Gert-Jan Verbeek vreest voor PSV tegen FC Twente

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in