Home Nieuws Puntverlies PSV in Enschede lijkt voor velen zekerheid | Ook Gert-Jan Verbeek...

Puntverlies PSV in Enschede lijkt voor velen zekerheid | Ook Gert-Jan Verbeek vreest voor PSV tegen FC Twente

5428
0

Peter Bosz is er de trainer niet naar om zijn spelers op bepaalde uitspraken te wijzen in de media maar er zouden heel wat uitspraken uit de media op de deuren van de kleedkamers van De Herdgang geplakt kunnen worden komende dagen.

We hebben dan natuurlijk over de aankomende wedstrijd tegen FC Twente, die voor PSV een hele zware uitbeurt gaat betekenen. Althans, als we de mening van vele analisten en journalisten moeten geloven. De eerste zware wedstrijd dan wel uitwedstrijd van seizoen 2023-2024 staat voor PSV op de agenda en dus is het alle hens aan dek. Althans, volgens bijvoorbeeld analist GertJan Verbeek.

Peter Bosz is bepaald geen trainer die uitspraken van anderen gebruikt om zijn eigen ploeg te motiveren maar het PSV van Bosz wordt de afgelopen dagen en weken gezien als de ploeg die gaat bezwijken onder de druk van FC Twente. PSV zou niet of nauwelijks bestand zijn tegen de druk van FC Twente én de Grolschveste.

Puntenverlies van PSV in Enschede lijkt voor velen inmiddels een zekerheid te zijn maar daarmee wordt het PSV van Bosz toch echt tekort gedaan én wordt FC Twente zelfs enigszins overschat. De ploeg van trainer Joseph Oosting weet wat druk zetten betekent maar is juist kwetsbaar tegen tegenstanders die zelf ook druk zetten op de defensie van de Tukkers.

Ook Gertjan Verbeek denkt dat FC Twente volgende week een goede kans maakt tegen PSV. Voor PSV begint de voorbereiding op de wedstrijd in Enschede woensdag en voor sommige spelers zelfs een dag of twee dagen later in verband met interlandverplichtingen die tot ver in deze nieuwe week voortduren.

Verbeek denkt dat de wedstrijd tegen PSV voor FC Twente op een goed moment komt. “PSV is nog ongeslagen, ze moeten toch een keer verliezen”, stelt hij bij Voetbaltijd, een praatprogramma over voetbal in het oosten van het land.

“Door interlands vliegen er veel mensen uit en kunnen ze niet lekker toewerken naar de wedstrijd. FC Twente kan tegen ploegen als PSV ook altijd extra energie leveren”, weet Verbeek te melden, die recht van spreken heeft als we de meest recente edities van FC Twente – PSV in ogenschouw nemen.

Verbeek, in het verleden trainer en speler van FC Twente denkt dat PSV verslagen zal gaan worden in Enschede. Verbeek verwacht een 3-2 overwinning voor FC Twente. “Het wordt de eerste nederlaag voor Peter Bosz”, voorspelt hij. “Hij vindt z’n Waterloo in Enschede”, aldus Gertjan Verbeek.


Vorig artikelNa Cocu ontkomt ook Van Ginkel niet aan stevige kritiek
Volgend artikel‘Als ze in de Grolsch Veste ook winnen, mogen we ze na afloop de kampioenschaal uitreiken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in