Home Nieuws Na akkoord met Bosz lijkt PSV flink door te pakken | Versterking...

Na akkoord met Bosz lijkt PSV flink door te pakken | Versterking in aantocht: Van Ligue 1 en de Premier League tot de Bundesliga

23694
2

Het ja-woord van Peter Bosz aan PSV, of wellicht beter gezegd: het ja-woord van PSV aan Peter Bosz, zorgt er waarschijnlijk voor dat PSV flink gaat doorpakken komende dagen en weken.

Niet alleen diende PSV bepaalde wensen van Peter Bosz in te vullen en in te willigen maar ook andersom. PSV stelde als werkgever ook een aantal eisen aan de nieuwe trainer. Die eis bestond ondermeer uit het willen aanstellen van een assistent-trainer met PSV DNA, oftewel een assistent-trainer die de club goed kent. Wie dat gaat worden is nog niet bekend. PSV kan nu wel gaan doorpakken op de nationale en internationale transfermarkt. Met de nieuwe trainer aan boord ontstaat er een heuse technische voetbal driehoek met Marcel Brands, Earnie Stewart en Peter Bosz.

En dus rekent de achterban op versterkingen komende dagen en weken. Dat er versterkingen in aantocht zijn is inmiddels wel duidelijk. PSV kijkt daarbij naar de Bundesliga, waar het in gesprek is met Augsburg om Ricardo Pepi over te nemen. De club zou momenteel een bod aan het voorbereiden zijn, maar Feyenoord kijkt op de achtergrond mee.

“Bij de Eindhovenaren moet Ricardo Pepi een van de eerste impulsen worden: PSV kan hem de komende dagen inlijven als FC Augsburg akkoord gaat met een bod tussen de acht en negen miljoen euro”, schrijft het Eindhovens Dagblad. Pepi moet Bosz voorin van meer opties voorzien. Ook voor het middenveld verwelkomt PSV wellicht nieuwe namen. “Daarnaast is bekend dat PSV in de slag is om Stijn Spierings voor het middenveld in te lijven en zijn inmiddels tal van andere namen de revue gepasseerd voor de versterking van het team van Bosz”, klinkt het.

Spierings maakte in de afgelopen seizoenen indruk bij het Franse Toulouse en heeft inmiddels een gesprek met PSV achter de rug. Even werden die gesprekken ‘on hold’ gezet maar nu Peter Bosz en PSV elkaar hebben gevonden in een drie-jarig contract, is de verwachting dat PSV en Spierings de komende dagen de eerdere gesprekken gaan verzilveren in een contract voor meerdere seizoenen. De komst van Spierings hangt dan ook nauw samen met het vertrek van Ibrahim Sangaré en de Mexicaanse middenvelder Guti. In de Premier League lijkt PSV ook te kijken naar versterkingen. Zo werd vrijdag duidelijk dat PSV zich officieel heeft gemeld bij Leeds United aanvaller Summerville.


Vorig artikelDenzel Dumfries: ‘Ik heb nooit het doel gehad om een CL-finale te spelen’
Volgend artikelRicht PSV de pijlen ook op Reims? ‘In het verleden is weleens geïnformeerd naar hem’

2 REACTIES

  1. Veel van jullie “inside” informatie/nieuws wordt spectaculair aangekondigd waarna het uiteindelijke artikel weinig tot geen nieuws bevat en telkens opnieuw teleurstelling oproept.
    Magere journalistiek dus zeker als je pretendeert er bovenop te zitten. Of moet ik de naam “PSV Inside” toch anders gaan interpreteren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in