Home Nieuws Richt PSV de pijlen ook op Reims? ‘In het verleden is weleens...

Richt PSV de pijlen ook op Reims? ‘In het verleden is weleens geïnformeerd naar hem’

4364
0

In de zoektocht naar versterkingen zou PSV ook weleens uit kunnen komen in het uiterste noorden van Frankrijk. Bij voetbalclub Reims om precies te zijn.

PSV is zoals bekend in gesprek met Stijn Spierings van Toulouse. Alhoewel Spierings inmiddels geen speler meer is van Toulouse FC omdat de middenvelder een transfervrije status geniet. Spierings is mogelijk niet de enige middenvelder uit de Ligue 1 die op het lijstje staat bij PSV.

PSV watcher Rik ELfrink komt namens het Eindhovens Dagblad met een verrassende naam als mogelijke versterking voor PSV. “Misschien komt voor het middenveld later ook nog Azor Matusiwa in beeld, die inmiddels in de Franse Ligue 1 speelt. In het verleden is weleens geïnformeerd naar hem. Hij is echter een dure optie en moet naar verwachting meer dan 10 miljoen euro kosten om een transfer te kunnen realiseren”, stelt Rik Elfrink namens de regionale krant.

Matusiwa verruilde FC Groningen in de zomer van 2021 voor Stade Reims. Matusiwa speelde afgelopen seizoen behoorlijk wat wedstrijden voor Stade Reims. In 30 van de 38 competitiewedstrijden kwam hij als gewaardeerde kracht in actie. Matusiwa zou opnieuw in beeld kunnen komen als PSV Ibrahim Sangaré heeft verkocht. Een verkoop van de Ivoriaanse middenvelder geeft PSV opnieuw een forse financiele injectie. Lange tijd zag het er naar uit dat Paris Saint-Germain zou doorpakken voor Sangaré maar rond en in die club is het te onrustig.

“Met zijn transfersom kan PSV een groot deel van de aanloopverliezen voor seizoen 2023-2024 dekken, iets wat vorig jaar met de opbrengst voor Cody Gakpo is gebeurd.” Sangaré stond vorig jaar in de belangstelling van clubs uit de Premier League maar besloot nog een jaar bij PSV te blijven. De zaakwaarnemer van Sangaré voert inmiddels hernieuwde gesprekken met tal van Europese clubs, met name uit de Premier League.


Vorig artikelNa akkoord met Bosz lijkt PSV flink door te pakken | Versterking in aantocht: Van Ligue 1 en de Premier League tot de Bundesliga
Volgend artikelWeinig chique woorden Chris Woerts over Peter Bosz en de PSV selectie: ‘Geen PSV DNA’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in