Home Nieuws Richt Mo Ihattaren zich op bekerfinale PSV – Ajax? ‘Ideale scenario voor...

Richt Mo Ihattaren zich op bekerfinale PSV – Ajax? ‘Ideale scenario voor de fans’

16108
0

Het is de laatste weken rustig rond Mo Ihattaren, die in januari middels een huurconstructie tussen Juventus en Ajax de overstap naar Amsterdam wist te maken.

De middenvelder, door Ajax voor enkele maanden gehuurd van Juventus, wordt duidelijk uit de luwte gehouden door zijn tijdelijke en eigenlijke werkgever. ‘De eerste geluiden over Mo Ihattaren zijn positief te noemen’, zegt Ajax watcher Mike Verweij van de Telegraaf in de Podcast van zijn werkgever. ‘Iedereen hoopt dat hij volhoudt waar hij nu mee bezig is. Iedereen is zeer te spreken over zijn inzet. Het kost nog wel even voor hij kan spelen’, zegt de Ajax-watcher. Verweij zegt dat Mo Ihattaren grootse plannen heeft. ‘Het ideale scenario voor de fans is dat hij beslissend kan zijn in de bekerfinale’, zegt Verweij nog over de aanstaande wedstrijd tussen PSV en Ajax in Rotterdam.

Voor het zover is zal Ihattaren toch fit moeten zijn. De middenvelder zou er namelijk eerst alles aan willen doen om Ajax een ronde verder te helpen tegen Benfica. Driessen vult aan: ‘Zijn eigen streven is de return tegen Benfica halen. Bij PSV moest hij twee keer 90 minuten toekijken tegen Benfica’, zegt Driessen. Het is niet bekend of Ihattaren fit genoeg is om weer wedstrijden te kunnen spelen.

De wedstrijd tegen Benfica staat al voor volgende week woensdag op de agenda en tot op heden heeft Mo Ihattaren nog geen wedstrijd gespeeld voor Jong Ajax. Wel staat de middenvelder op de Champions League spelerslijst van de Amsterdamse club. Over de bekerfinale zegt Verweij in de Podcast van de Telegraaf. ‘Het meest ideale scenario voor de Ajax fans is dat hij beslissend kan zijn in de bekerfinale tegen PSV’, aldus Mike Verweij over de op sociale media ontstane discussie.

Ajax – Benfica lijkt dus onhaalbaar te zijn en dus zou Ihattaren de pijlen richten op de bekerfinale PSV – Ajax.


Rectificatie: De redactie van PSV Inside heeft de uitspraken van Mike Verweij van de Telegraaf in eerste instantie verkeerd geïnterpreteerd en daaropvolgend de titel verkeerd omschreven, welke is aangepast naar de huidige titel. Mo Ihattaren heeft niet gezegd dat hij beslissend wil zijn in de bekerfinale. Verweij heeft slechts uitgesproken dat dit de wens is van de Ajax fans.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here