Home Nieuws Boilesen verwacht zware opgave in Philips Stadion: ‘PSV is een van de...

Boilesen verwacht zware opgave in Philips Stadion: ‘PSV is een van de betere teams in Europa

753
0

Kopenhagen Boilesen was in het verleden speler van Ajax en vocht in het Philips Stadion menig duel uit met PSV.

Ook in Amtserdam wisten de wegen van Boilesen en PSV elkaar te kruisen in wedstrijden op het scherpst van de snede. De Deen kan zich alle clashes tussen Ajax en PSV nog wel voor de geest halen. ‘De laatste keer dat ik hier speelde, was ik nog aanvoerder van Ajax’, herinnerde Boilesen zich.

Boilesen sprak zich net na de loting al uit over de wedstrijden tegen PSV. vanuit Denemarken liet hij weten dat men in Kopenhagen baalde van de loting, die als zwaar bestempeld werd door de club uit Kopenhagen. ‘Het is altijd moeilijk om hier te spelen’, weet Boilesen ook. Hij kent de Eindhovenaren door en door. ‘PSV heeft een goede ploeg en beschikt over veel individuele kwaliteiten. Het gaat erom dat we een goed resultaat boeken voor de return in eigen huis. Het wordt een zware avond, maar we kunnen het ze moeilijk maken.’

De coach van de Deense club is dezelfde mening toebedeeld. Jess Thorup verwacht een loodzware tweestrijd tegen PSV: “Ik hoop dat we ons voetbal aan Europa kunnen laten zien. Iedereen weet wat deze wedstrijden voor de club betekenen. PSV is één van de betere teams in Europa. Maar we hebben er veel zin in. Dit zijn de wedstrijden waarin we kunnen laten zien hoe ver we zijn als team. We hebben één doel: een goed resultaat voor de return in ons eigen, volle stadion”, aldus coach en speler over de wedstrijden tegen PSV.

https://twitter.com/fckobenhavn/status/1501634123605192717?s=21


Vorig artikelFrustraties bij PSV iconen? ‘Let maar op: als Gakpo terug is bij PSV, gaat Veerman weer naar de bank’
Volgend artikelRicht Mo Ihattaren zich op bekerfinale PSV – Ajax? ‘Ideale scenario voor de fans’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in