Home Nieuws Ihattaren kiest voor frontale aanval op Roger Schmidt: ‘Spijt dat ik me...

Ihattaren kiest voor frontale aanval op Roger Schmidt: ‘Spijt dat ik me door Schmidt heb laten wegjagen bij PSV’

4809
0

Mo Ihattaren liet deze week weer van zich horen en lijkt nog lang niet uitgesproken. De jonge middenvelder richt de nu pijlen op Roger Schmidt.

Er blijkt zelfs sprake van een heus deel twee van het Telegraaf interview tussen Mo Ihattaren en de krant uit Amsterdam. Op internet wordt de krant al beschuldigd van het stoken van onrust een week voor PSV – Ajax maar dat is te ver gezocht. De krant van Valentijn Driessen heeft goed gedaan en een juist moment gekozen want nu Ihattaren op het punt staat zich bij de selectie van FC Utrecht te voegen, blijkt er de behoefte te bestaan om te praten en zichzelf te uiten. En praten deed Mo Ihattaren deze week, zonder blikken of blozen.

De jongeling trapte nog geen bal in 2022 maar heeft opnieuw in binnen- en buitenland verschillende mensen tegen zich in het harnas gejaagd. Zaakwaarnemer Ali Dursun lijkt op dat vlak ook niet in te grijpen want de deal met FC Utrecht is nog niet eens rond maar toch laat Ihattaren weer stevig van zich horen. Ihattaren maakt bepaald weer geen reclame voor zichzelf en de zaakwaarnemer van dienst lijkt hem niet geadviseerd te hebben voorlopig niet te praten. Begint men zich in Utrecht nog niet achter de oren te krabben over de aanstaande deal? Rust creëert men niet met een transfer van Mo Ihattaren, zoveel is zeker.

Ihattaren kiest in ieder geval voor een frontale aanval op Roger Schmidt nu de Eredivisie weer op het punt van beginnen staat. Ihattaren wil in gesprek met de Telegraaf benadrukken dat hij er alles aan heeft gedaan om de band met Schmidt te verbeteren. “Ik heb ook dingen gedaan, waarvan ik achteraf denk: dat had anders gekund. Het leven is ook een leerproces, waarin je wankelt. Maar ik zal nooit vallen”, zo begint Ihattaren in gesprek met De Telegraaf.

Wat er ook gebeurde, het lukte niet tussen Roger Schmidt en Mo Ihattaren. “Er is veel over mij gezegd, over hem gezegd, over ons gezegd; voor mijn gevoel kon hij moeilijk omgaan met jongens zoals ik. Jongens, die zich zo jong als ze zijn, af en toe als mannetjes gedragen. Ja, soms vervelend. Naar mijn idee heb ik er echt veel aan gedaan om dichter tot elkaar te komen, maar wij begrepen elkaar niet. Ik heb er spijt van dat ik me door Schmidt heb laten wegjagen bij PSV”, zegt een kritische Ihattaren, die tevens stelt het jammer te vinden dat Roger Schmidt bij PSV alle macht gekregen heeft.


Vorig artikelVerassingen in Groningen? Basisplaatsen voor Romero en Marco van Ginkel, Teze vervangt Ramalho
Volgend artikelJohan Bakayoko lijkt hard op weg naar A-selectie na vier doelpunten in Venlo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in