Home Nieuws Verassingen in Groningen? Basisplaatsen voor Romero en Marco van Ginkel, Teze vervangt...

Verassingen in Groningen? Basisplaatsen voor Romero en Marco van Ginkel, Teze vervangt Ramalho

2998
0

PSV wacht zondagmiddag om half drie de uitwedstrijd in Groningen tegen de plaatselijke FC Groningen.

Het gaat de goede kant op met de Corona besmettingen in de selectie maar geheel fit is PSV nog niet. De ploeg van Schmidt reist gehavend af naar het noorden en dus dient er wat geschoven en gepuzzeld te worden in de basisopstelling. Daartoe lijken er enkele verrassingen in de basisopstelling te verschijnen.

Het Algemeen Dagblad verwacht namelijk dat Maximiliano Romero tegen FC Groningen een basisplaats zal krijgen. Hij lijkt de voorkeur te krijgen boven Carlos Vinícius. Jordan Teze lijkt de vervanger van de geblesseerde André Ramalho, terwijl Marco van Ginkel op het middenveld Ibrahim Sangaré lijkt te gaan vervangen. Joey Veerman zal daardoor op de bank plaats moeten nemen. Schmidt gaf vrijdagmiddag aan dat Joey Veerman speeltijd gaat krijgen en dus zijn debuut zal gaan maken.

Er is ook goed nieuws voor Teze. De zelf opgeleide verdediger gaat de geblesseerde Ramalho vervangen. Teze krijgt zo de kans om zijn belofte te gaan inlossen.

Vermoedelijke opstelling PSV in de Euroborg: Drommel, Mwene, Teze, Boscagli, Max, Van Ginkel, Gutiérrez, Doan, Götze, Gakpo, Romero


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here