Home Nieuws Johan Bakayoko lijkt hard op weg naar A-selectie na vier doelpunten in...

Johan Bakayoko lijkt hard op weg naar A-selectie na vier doelpunten in Venlo

708
0

Johan Bakayoko doet de laatste weken behoorlijk van zich spreken met uitstekend spel, assist en doelpunten. Veel doelpunten.

De jonge Belgische flankspeler staat al jaren te boek als enorm talent en lijkt die status nu al flink waar te maken. Vrijdagavond in Venlo was het opnieuw raak. VVV kwam nog op voorspong maar al snel wist Bakayoko de hoofdrol op te eisen met maar liefst vier treffers.

Rechtsbuiten Bakayoko scoorde eerst met zijn linker voor de gelijkmaker. Na rust maakte Bakayoko er na 52 minuten 1-2 van en 20 minuten voor tijd produceerde hij zijn derde van de avond. De hattrick stond op de borden maar het was niet genoeg voor het talent. Zes minuten voor tijd deed Bakayoko opnieuw van zich spreken met zijn vierde van de avond. De snelle en atletische aanvaller droomt dit seizoen van kansen in het eerste elftal en daar lijkt hij met prestaties als die van vrijdagavond hard naar op weg.

Opstelling ong PSV in Venlo: Delanghe, Markelo, Comenencia, Vos, Leysen; Kjølø, (85/Matuta) Saibari, (62/Priske Flyger) Nassoh; (90/Babadi) Bakayoko, (85/Timan) Colyn, (46/Sealy) Thomas.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here