Home Nieuws Mino Raiola heeft geen contact met Mo Ihattaren en bevestigt: ‘Ihattaren dacht...

Mino Raiola heeft geen contact met Mo Ihattaren en bevestigt: ‘Ihattaren dacht aan stoppen’

737
0

Mino Raiola was lange tijd onbereikbaar voor commentaar in de zaak Mo Ihattaren.

Een zaak is het namelijk wel geworden als we alle nieuwsberichten moeten geloven. Zowel in Italiaanse als Nederlandse media is er vrijwel dagelijks berichtgeving over de tiener die zich in Nederland zou begeven. Maar wie heeft er nu eigenlijk direct contact met Mo Ihattaren? Naar nu blijkt is het ook voor Mino Raiola lastig om contact te verkrijgen met zijn client. Tegenover Voetbal International bevestigt Mino Raiola nu dat er al een lange tijd geen contact is tussen hem en Ihattaren en dat mag een even opmerkelijke als vreemde situatie worden genoemd.

Ihattaren werd afgelopen zomer door Raiola ondergebracht bij Juventus, dat hem direct verhuurde aan Sampdoria. Het lijkt erop dat de zaakwaarnemer spijt heeft van deze move aangezien de Italiaans Nederlnadse zaakwaarnemer eerder ook al vond dat de middenvelder daar nog niet aan toe zou zijn. Dat blijkt ook wel want Ihattaren heeft pas één keer op de bank gezeten, voordat hij spoorloos is verdwenen. Raiola vernam ook dat de negentienjarige Utrechter met het idee speelde om te stoppen als profvoetballer.

“‘Van mij geen slecht woord over Mo Ihattaren en als hij mijn hulp nog wil, zal ik hem helpen. Maar het klopt dat we al een tijdje geen contact meer hebben gehad.'”, bevestigt Raiola in gesprek met Voetbal International. Over het hoe en waarom van het geringe contact kan Raiola niets melden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here