Home Nieuws MARCA: Real zal Cody Gakpo niet in de winterstop naar Madrid te...

MARCA: Real zal Cody Gakpo niet in de winterstop naar Madrid te halen

632
0

Cody Gakpo speelde een uitstekende WK eindronde en dus kan Gakpo trots en voldaan terugkijken op zijn toernooi, waarin hij drie keer scoorde voor Oranje.

Een eventuele halve finale of finaleplaats, had Cody Gakpo wellicht dichter bij een transfer naar een Europese topclub gebracht maar zo ver kwam het niet. Toch kunnen PSV en Gakpo zich komende weken opmaken voor turbulente tijden want het zijn bepaald niet de minste clubs waar Gakpo zichzelf in de belangstelling heeft gespeeld. Het puike optreden van Gakpo op het toernooi in Qatar, heeft bijvoorbeeld de sluimerende interesse van Real Madrid verder aangewakkerd. Althans, dat melden de grotere voetbalkranten in Spanje. Zo heeft MARCA nieuws over de interesse van Real Madrid in Cody Gakpo.

Real heeft Gakpo op een lijst van spelers die staan waarvoor op termijn doorgepakt kan gaan worden maar vooralsnog houdt Real Madrid deze winter vast aan eerdere ideeën over transferbeleid. De club uit Madrid gaat in de winterse transferwindow geen nieuwe spelers halen, meldt Marca. Dat betekent dat spelers als Cody Gakpo en ook Rafaël Leão, die ook genoemd wordt bij Real Madrid, in januari niet zullen worden aangekocht.

Trainer Carlo Ancelotti wil kost wat kost geen spelers laten vertrekken deze winter en dus ook geen aankopen realiseren. Het proces rond zijn team mag niet verstoord worden, vindt Ancelotti. “Wij zijn niet geïnteresseerd in de winterse transferperiode. Dit team blijft ons team tot het eind van dit seizoen.” Volgens Ancelotti is de winterse transferperiode een window dat niet ideaal te noemen is. Ancelotti ontkent niet dat Gakpo op de radar staat bij Real Madrid maar een transfer in de winterperiode is niet aan de orde, aldus MARCA.


Vorig artikelOefenzege PSV tegen Poolse nummer een valt in het niet bij exit Oranje, Messi kop van jut
Volgend artikelDenzel Dumfries blikt terug op provocatie Nicolás Otamendi | Trotse Dumfries voelt dramatische exit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in