Home Nieuws Luuk de Jong denkt nog altijd aan de landstitel: ‘Vaker gekke dingen...

Luuk de Jong denkt nog altijd aan de landstitel: ‘Vaker gekke dingen meegemaakt’

313
0

Luuk de Jong keek na afloop van NEC – PSV terug op een bijzondere avond voor PSV in Nijmegen.

De aanvoerder zag dat zijn ploeg een goede wedstrijd speelde denkt dat PSV na de 2-4-overwinning op NEC ook nog niet is uitgespeeld in de strijd om het landskampioenschap. De 32-jarige spits was zaterdag met twee goals en een assist doorslaggevend zoals we dat allemaal van hem verwachten.

De Jong zette PSV al na zeven minuten op 0-1. Een kwartier later verdubbelde Olivier Boscagli de voorsprong. “Ik denk dat we vaker goed beginnen, maar vervolgens slecht eindigen. We waren nu veel scherper”, zei De Jong bij ESPN.

Joey Veerman zorgde vlak voor rust op aangeven van De Jong voor de ruststand: 0-3. “Dat was een heerlijke aanval. Zo moet je het uitspelen”, zei de spits. “We pakten agressief de bal af. Soms zakt dat een beetje weg, maar dat gebeurde vandaag veel minder.”

Zoals gezegd heeft Luuk de Jong de titel nog niet uit zijn hoofd gezet. “Absoluut, de titel kan altijd nog. Het is een groot gat, maar ik heb vaker gekke dingen meegemaakt in mijn carrière. De focus ligt wel vooral op de tweede plaats”, benadrukte de aanvoerder na afloop van de zege in Nijmegen.

Vorig artikelCocu zei niet wat van Nistelrooij nu zegt: Uitspraken van Nistelrooij vallen intern niet goed
Volgend artikelOok tevreden van Nistelrooij denkt nog aan de titel: ‘Hij speelde de beste wedstrijd van het seizoen’