Home Nieuws Ook tevreden van Nistelrooij denkt nog aan de titel: ‘Hij speelde de...

Ook tevreden van Nistelrooij denkt nog aan de titel: ‘Hij speelde de beste wedstrijd van het seizoen’

1217
0

Het werd door de persconferentie van afgelopen vrijdagmiddag een roerige week voor PSV.

Hoe een gewone week na een interlandperiode plots kon omturnen tot een turbulente week voor Ruud van Nistelrooij en PSV. De trainer leek frustraties te voelen afgelopen vrijdag en maakte van zijn hart geen moordkuil. De rest is inmiddels geschiedenis. Wel zegevierde PSV vrij eenvoudig in Nijmegen en dus gaat het nog altijd over iets wat ver uit zicht is. Het kampioenschap.

Ruud van Nistelrooij vond PSV vooral in de eerste helft erg goed spelen en genoot van het spel van zijn ploeg. “We maakten drie goede goals, maar waren ook na rust goed. Het enige jammere is dat je het niet doorzet. Dat je de nul houdt en nog verder uitloopt. Maar het was een uitstekende uitwedstrijd voor ons.”

De coach was ook blij met het optreden van de weer fitte Boscagli, die na een jaar zijn basisrentree maakte bij PSV. De Fransman vierde zijn kopgoal geëmotioneerd. “Dat vond ik geweldig voor hem”, zei Van Nistelrooij. “Hij speelde sterk, hij brengt rust aan de bal. En Luuk de Jong voetbalde zijn beste wedstrijd van het seizoen”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelLuuk de Jong denkt nog altijd aan de landstitel: ‘Vaker gekke dingen meegemaakt’
Volgend artikelHoe Veerman zijn Oranje week beleefde, middenvelder wijst naar Guti: ‘Dit was een ouderwets PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in