Home Nieuws ‘Ki-Jana Hoever is geen back maar een centrale verdediger, hij heeft daar...

‘Ki-Jana Hoever is geen back maar een centrale verdediger, hij heeft daar niets te zoeken’

2790
0

PSV won afgetekend in de Arena van Ajax maar na de 3-5 overwinning in Amsterdam dient het vizier al snel op de wedstrijd tegen AS Monaco worden gericht.

Aad de Mos presteerde het vorige week om in enkele dagen tijd tegenover twee verschillende media twee keer een verschillend resultaat te voorspellen. De Hagenaar zag PSV in ieder geval met 3-5 winnen maar relativeert de overwinning van Ruud van Nistelrooij en zijn mannen. De Mos hoopt dat PSV niet te lang blijft jubelen na de 3-5.

“Als de keeper die fouten niet maakt wordt het gewoon 3-3”, relativeert de Mos de overwinning in Amsterdam. “Monaco is veel belangrijker, dat tweeluik moeten ze nu goed zien door te komen”, begint de Mos in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Uiteraard wordt Guus Til geprezen om zijn scorende talenten. Til scoorde drie keer in de Johan Cruijff ArenA.

“En ook het werkvermogen van Luuk de Jong viel op”, zegt Elfrink, die de Mos gelijk geeft over het soms niet sterke spel van Ki-Jana Hoever. De Mos denkt dat Hoever een centrale verdediger is en op die positie beter uit de voeten kan.

Hoever speelde flegmatiek in Amsterdam. De Mos zegt over Hoever: “Hij heeft daar op deze manier niets te zoeken. Ik zie liever André Ramalho in het centrum en Jordan Teze op rechts. Ik denk dat Van Nistelrooij dat ook heeft gezien nu. Die greep ook in”, zegt de Mos, die tegelijk vindt dat er aan het middenveld nu niet meer getornd dient te worden.

“Het middenveld met Sangaré, Veerman en Til heeft alle specialiteiten die je nodig hebt. Balafpakker, creativiteit en scorend vermogen”, aldus de Mos, die denkt dat van Nistelrooij zijn middenveld in tact laat in en tegen Monaco.


Vorig artikelPSV laat Savinho thuis ondanks blessures in aanval, Braziliaan traint met beloften
Volgend artikelAS Monaco-coach Clement over Ajax – PSV: ‘Wat een prestatie’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in