Home Nieuws PSV laat Savinho thuis ondanks blessures in aanval, Braziliaan traint met beloften

PSV laat Savinho thuis ondanks blessures in aanval, Braziliaan traint met beloften

1689
0

De selectie van Ruud van Nistelrooij heeft met de nodige personele problemen te kampen in aanloop naar AS Monaco – PSV.

De ziekenboeg stroomt langzaam leeg maar er zijn nog steeds de nodige blessures. Hoewel PSV flink wat aanvallende krachten mist, ontbreekt ook nieuwkomer Savinho in de wedstrijdselectie voor het treffen met AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League. De Braziliaan werkt deze week een trainingsprogramma af op de Herdgang bij Jong PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Volgens de regionale krant verkiest PSV een zorgvuldige opbouw voor de achttienjarige Braziliaan, die nu nog niet als volwaardig eerste selectie speler wordt gezien. Ruud van Nistelrooij en zijn staf kunnen ook nog geen beroep doen op Carlos Vinícius, Yorbe Vertessen en Noni Madueke. Het verhaal van Madueke is bekend. De Engelse aanvaller ligt er tot de winterstop uit met een enkelblessure, zo werd in aanloop naar de Johan Cruijff Schaal duidelijk. Madueke mist waarschijnlijk de gehele eerste seizoenshelft en zal pas na de winterstop weer geheel fit zijn.

PSV is met 22 spelers in Monaco. Van Nistelrooij heeft wel de nodige opties om de blessures op te vangen. Zo zijn spelers oals Xavi Simons en Ismael Saibari gewoon inzetbaar. Beide kunnen ook op de vleugel uit de voeten.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here