Home Nieuws Huurtransfer niet geheel fitte Hazard | Meer dan 10 wedstrijden zal Hazard...

Huurtransfer niet geheel fitte Hazard | Meer dan 10 wedstrijden zal Hazard vermoedelijk niet gaan spelen voor PSV

3826
0

PSV werd uitgebreid complimenteert met de transfer van Thorgan Hazard.

De van Borussia Dortmund overgekomen aanvaller wilde zelf ook graag de stap naar PSV maken. Of er wel of geen koopoptie is opgenomen in de huurconstructie met Dortmund is niet geheel duidelijk maar een fitte Hazard is zeker een meerwaarde voor dit PSV.

Juist het aspect fitheid kan weleens roet in het eten gooien de komende weken, maanden. Thorgan Hazard maakte dit seizoen nog niet veel wedstrijdminuten en diende op getraind te worden. De verwachting was dat Hazard in Sevilla aan de aftrap zou verschijnen maar Ruud van Nistelrooij maakte een andere keuze. Na afloop bleek de Belgische aanvaller een blessure te hebben opgelopen.

Het gevolg: PSV moet het enkele weken stellen zonder de Belg en dat mag gerust een grote teleurstelling worden genoemd. Mochten PSV en Borussia Dortmund geen huurconstructie hebben bedongen in het contract, kan het zomaar zijn dat Hazard slechts een wedstrijd of 10 voor PSV zal uitkomen.

De competitie is immers al redelijk ver gevorderd en een aantal bekerwedstrijden zouden het aantal van 10 wedstrijden nog kunnen aantikken maar veel meer dan dan lijkt het niet gaan worden. Laten we hopen dat het anders uitpakt want een fitte Thorgan Hazard kan een echte meerwaarde voor PSV betekenen.


Vorig artikelOok ‘verbijsterde’ Veerman deelt in de malaise | Middenvelder heeft moeite met het vasthouden van de concentratie
Volgend artikelLeergierige Silva kijkt de ogen uit naar Van Nistelrooij én Luuk de Jong: ‘Bij de beste teams ter wereld gespeeld”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in