Home Nieuws Leergierige Silva kijkt de ogen uit naar Van Nistelrooij én Luuk de...

Leergierige Silva kijkt de ogen uit naar Van Nistelrooij én Luuk de Jong: ‘Bij de beste teams ter wereld gespeeld”

1878
0

PSV heeft na de komst van Silva een alternatief voor Luuk de Jong voorhanden.

De pas twintigjarige Silva wilde na het vernemen van de belangstelling van PSV meteen vertrekken bij Anderlecht, waar niet alles even vlot verliep. Silva wilde pertinent onder Ruud van Nistelrooij gaan trainen en maakte het bestuur en de trainer van Anderlecht duidelijk dat een transfer naar PSV de enige optie voor hem was. En zo geschiedde.

Zijn eerste doelpunt voor PSV is inmiddels ook een feit maar het is vooral Ruud van Nistelrooij, die hem weet te inspireren en en die hem er snel van overtuigde voor PSV te kiezen. “Bij ons eerste gesprek hebben we een kwartier gesproken over hoe ik de bal schiet. Daarvan heb ik al zoveel geleerd, van een van de beste spitsen ter wereld ooit. En ik kan dat doen als twintigjarige.”

Ook van Luuk de Jong, die voorlopig de voorkeur geniet van Van Nistelrooij in de punt van de aanval, steekt Silva veel op. “Hij speelde bij de beste teams ter wereld. Bij Sevilla en FC Barcelona. Dus ik heb een coach die een van de beste spitsen ooit was en daarnaast een topspits als medespeler. Voor mij is dat ongelooflijk”, aldus Silva.


Vorig artikelHuurtransfer niet geheel fitte Hazard | Meer dan 10 wedstrijden zal Hazard vermoedelijk niet gaan spelen voor PSV
Volgend artikelFelle maar onterechte kritiek Wim Kieft op Luuk de Jong – Schrijf De Jong nooit af

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in