Home Nieuws Huub Stevens twijfelt aan ‘vrijheid’ nieuwe technisch directeur

Huub Stevens twijfelt aan ‘vrijheid’ nieuwe technisch directeur

597
0

Ook Huub Stevens volgde de bestuurlijke perikelen van afgelopen week op de voet. De Limburger ziet dat er bij PSV wel zaken anders zijn dan voorheen.

Stevens denkt namelijk dat de nieuwe en nog te benoemen technische baas bij PSV goed op zijn tellen moet gaan passen. In gesprek met het Eindhovens Dagblad zegt Stevens dat een nieuwe kandidaat best wat twijfels zou kunnen hebben als het over de functie van technisch directeur bij PSV gaat. De zaken liggen nu wel wat anders, denkt Stevens na een week onrust rondom de positie van td binnen PSV.

Links en rechts wordt er ook sterk overdreven want veel meer dan het wantrouwen uitspreken in een directielid door de Raad van Commissarissen speelde er niet. De RvC heeft nu eenmaal het recht om wantrouwen dan wel vertrouwen uit te spreken in de aanwezige directieleden. Stevens voorziet in ieder geval wat toekomstige issues. Het Eindhovens Dagblad vroeg in de week na de bestuurlijke perikelen naar de mening van Huub Stevens. Volgens Stevens zal zo’n kandidaat zich wel gaan afvragen hoeveel vrijheid hij krijgt bij PSV nadat John de Jong de wacht werd aangezegd.

“Misschien is er bij een nieuwe man huivering, omdat er bij hem twijfel is wat het standpunt van de raad van commissarissen zal zijn. Wat mag ik en ik wat kan ik, zal een nieuweling zich afvragen en intern goed moeten afspreken bij PSV”, stelt de Limburger in gesprek met het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelVoor opvolging John de Jong lijkt PSV voor interne oplossing te gaan: Vennegoor of Faber?
Volgend artikelHarde conclusies voor Marcel Brands: ‘Brands zou met de huidige RvC niet moeten willen werken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in