Home Nieuws Harde conclusies voor Marcel Brands: ‘Brands zou met de huidige RvC niet...

Harde conclusies voor Marcel Brands: ‘Brands zou met de huidige RvC niet moeten willen werken’

7066
1

Marcel Brands heeft afgelopen week veel kritiek gehad na de week met de perikelen rond John de Jong.

Diverse media togen afgelopen zaterdag naar Eindhoven om uitleg te krijgen van Marcel Brands maar keerden vol twijfels terug huiswaarts. De conclusies na het gesprek met Brands zijn hard te noemen: ‘Brands heeft zichzelf bij PSV in en onmogelijke positie gemanoeuvreerd’, zo stelt Voetbal International. Met zijn toelichting op het vertrek van John de Jong heeft de algemeen directeur zichzelf geen goede dienst bewezen vindt men bij het weekblad.

Een dag na het vertrek van De Jong gaf Brands in een interview aan dat het niet verkopen van Sangaré of Gakpo niet de reden was voor het vertrek van De Jong. Brands gaf aan dat iedereen, inclusief de RvC, zeer content was met de zomerse transferperiode. De onvrede omtrent John de Jong leefde volgens Brands al langer. Brands had echter geen idee waarom het contract van De Jong vorig jaar toch verlengd was. De algemeen directeur gaf aan dat de RvC hem, in de aanloop van zijn benoeming, niets verteld had over de onvrede omtrent het functioneren van De Jong.

Met De Jong verliest PSV de derde directeur binnen een jaar, nadat eerder Peter Fossen en Toon Gerbrands al plaats maakten. Dat gegevens zorgt voor twijfels bij de buitenwacht. VI vindt dat de PSV directieleden geen status hebben, maar ook geen ruggengraat tonen. ‘Als Brands bij PSV niet als een marionet wil blijven functioneren, zal hij tot de conclusie moeten komen dat hij niet meer zou moeten willen werken voor deze rvc die hem heeft voorgelogen en De Jong heeft laten sneuvelen’, klinkt het.


Vorig artikelHuub Stevens twijfelt aan ‘vrijheid’ nieuwe technisch directeur
Volgend artikelHou deze spelers van PSV zeker in de gaten

1 REACTIE

  1. Ergens mist de journaille het begrip dat bij een ontslag zaken binnenskamers blijven en dat hun taak werkelijk is het beste voor Psv na te streven. Ik kan een aantal gebeurtenissen optellen die aanleiding kunnen zijn. Per saldo het blijft pijnlijk voor alle psv ers. Het blijft altijd impopulair. Ik gun John het beste. En psv… Die heeft een mooie plek voor de opvolger. Niet blijven roeren!! Voor John. Stuur hem een mooie volgende plek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in