Home Nieuws Voor opvolging John de Jong lijkt PSV voor interne oplossing te gaan:...

Voor opvolging John de Jong lijkt PSV voor interne oplossing te gaan: Vennegoor of Faber?

615
1

De opvolging van John de Jong is binnen de club een thema geworden. Vooralsnog neemt Marcel Brands de taken waar maar duidelijk is dat er snel een oplossing moet komen.

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat de directie en de raad van commissarissen snel de rijen wensen te sluiten na het onverwachte vertrek van John de Jong. PSV wil de positie snel in ere herstellen en wil dus ook spoedig op zoek naar een nieuwe technisch directeur, waarbij zowel interne als externe opties worden bekeken.

Het is echter uitgesloten dat Marcel Brands gaat terugkeren in de rol van technische baas. ‘Het doorschuiven van Jan Vennegoor of Hesselink of Ernest Faber wordt wellicht overwogen’, schrijft de regionale krant. Eerstgenoemde fungeerde al als rechterhand van De Jong, terwijl Faber onlangs ‘een speciale leergang’ bij de KNVB volgde om plaats te kunnen nemen in de directie. Faber heeft de intentie om stappen te maken binnen de PSV organisatie.

De naam van Max Huiberts valt ook geregeld in het geruchtencircuit maar de technische baas van AZ lijkt op voorhand moeilijk los te weken in Alkmaar. AZ is niet de gemakkelijkste club om spelers dan wel trainers en directieleden over te nemen. Vaak gaat dit gepaard met veel onrust.


Vorig artikelPSV speelt gelijk tegen Oud-Heverlee Leuven, Luuk de Jong spoedig fit en Hoever scoort
Volgend artikelHuub Stevens twijfelt aan ‘vrijheid’ nieuwe technisch directeur

1 REACTIE

  1. Geen van beide dan gaan we de zelfde kant op als de Jong. Ga eens ten rade bij Aad de Mos. Heeft een lang PSV verleden, weet hoe het reilt en zeilt bij de club en heeft connecties in het buitenland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in