Home Nieuws Hoofdrol voor Denzel Dumfries na basisplaats voor winnend Internazionale

Hoofdrol voor Denzel Dumfries na basisplaats voor winnend Internazionale

182
0

Voor Denzel Dumfries was het zaterdagavond dan zover. De rechtervleugelverdediger kreeg voor de eerste keer een basisplaats toebedeeld.

Dumfries stelde geenszins teleur. De voormalig PSV aanvoerder viel voor zaterdag al drie keer in bij Inter en mocht het tegen Bologna vanaf het begin laten zien.

Na zes minuten speeltijd gaf Dumfries al een assist en datzelfde deed hij bij de 3-0 van Inter. Inter won uiteindelijk met 6-1 maar Dumfries vergat zelf ook te scoren. De vleugelverdediger kreeg een goede kans op een doelpunt maar wist net niet af te drukken.

‘Ik ben heel gelukkig’, begon hij na de wedstrijd. ‘Na de nederlaag tegen Real Madrid moesten we terugslaan en we hebben het heel goed gedaan als team. Dit was een goede wedstrijd”, aldus Dumfries na zijn bijna perfecte wedstrijd. Ik moet blijven aanvallen en het veld zo wijd mogelijk maken’, zegt hij over de opdrachten die hij meekreeg van coach Inzaghi.

‘Mijn teamgenoten hebben me een warm welkom gegeven en hebben me goed geholpen. Ik ben erg trots dat ik hier mag spelen. Het is een grote club, met prachtige fans, dus ik ben heel blij’, aldus Denzel Dumfries.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here